Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Sporting-uit

We hebben goed nieuws voor de Ajacieden die hun club in Europa graag achternareizen! Ajax mag naar Lissabon 1200 supporters meenemen. Het is alweer even geleden dat we van een Europese awayday konden genieten, dus check hieronder snel de kaartverkoopinformatie.

07 september 2021 - 17:02
Sportinguit800
Eindelijk weer een Europese awayday! © De Brouwer

Het is ruim anderhalf jaar geleden dat we met onze club op pad gingen voor een Europees uitpotje. Na Getafe-uit barstte alle corona-ellende los en waren we veroordeeld tot het volgen van Ajax in de kroeg, of zelfs thuis voor de buis. Gelukkig komt daar nu verandering in.

Er zijn in het Estádio José Alvalade liefst 1200 uitsupporters welkom als Ajax daar op woensdag 15 september om 21.00 uur aftrapt tegen Sporting Clube de Portugal. Nog geen volledig gevuld uitvak dus, maar met een capaciteit van vijftig procent mogen we in deze coronatijden best blij zijn.

Aanbevolen
Don’t worry: nieuwe lading derde shirts vanaf woensdag online te bestellen

Het is zaak om op woensdag 8 september al scherp te zijn, want om 10.00 uur start de kaartverkoop voor Ajacieden met een Europees plusje op hun seizoenkaart. De tickets gaan over de toonbank voor 33,50 euro per stuk. Per seizoen- of clubkaart kun je één ticket kopen, die overigens niet overdraagbaar zijn.

Als de EU-plussers zijn geweest, komen de reguliere Europese seizoenkaarthouders op diezelfde woensdag om 16.00 uur aan de beurt. Mochten er daarna nog tickets over zijn, dan volgt de verdere kaartverkoop via het schema hieronder. Het is allemaal wat krap op elkaar, maar met zo’n korte aanloopduur is het even niet anders.

Het is sowieso goed om rekening te houden met de lokale coronamaatregelen. Lees deze voor je boekt nog even goed door. Op Nederlandwereldwijd.nl vind je een handige checklist met zaken waaraan je moet denken tijdens je heen- en terugreis en verblijf in Portugal. 

Tot in Lissabon!

E Sos90wuampe9h

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >