Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Don’t worry: nieuwe lading derde shirts vanaf woensdag online te bestellen

Ga jij ook goed op het derde tenue van Ajax, maar greep je door de overweldigende belangstelling naast het reggae-shirt? ‘Don’t worry’, zou Bob Marley zeggen. Er is namelijk een nieuwe voorraad in aantocht.

07 september 2021 - 14:24
Derde Shirt Fanshop 1200
Het derde shirt in maat S is nog in de fysieke fanshop verkrijgbaar. © Ajax Life

De rijen voor de fanshop waren lang op de dag dat Ajax zijn langverwachte derde tenue presenteerde. Het computersysteem rookte en binnen mum van tijd was het shirt zo goed als uitverkocht. Tot teleurstelling van velen.

Er zijn immers nog veel Ajacieden die het zwarte shirt, met de rode, gele en groene accenten op de kop willen tikken. Het zingen van ‘three little birds’ gaat dan immers nog net wat lekkerder! Daarom snappen we ook heel goed dat veel supporters die nog in afwachting zijn van hun bestelling, het shirt liever vandaag dan morgen thuis bezorgd zien worden. 

Voor de fans die nog azen op een fraai Marley-shirt heeft commercieel directeur Menno Geelen goed nieuws. Tijdens de theatershow van de Pak Schaal Podcast van VI vertelde hij dat Ajax een nieuwe voorraad van het mega populaire shirt heeft weten te regelen. Deze lading is vanaf woensdag alleen online te bestellen.

Aanbevolen
Keepersshirt met klassieke logo nu verkrijgbaar in Ajax Fanshop!

Hoeveel shirts er exact in de verkoop gaan is niet bekend gemaakt. Wij adviseren je dan ook om er tijdig bij te zijn en snel toe te slaan. Let op, de levertijd van de shirts neemt enkele maanden in beslag. Je moet dus wel even geduld (of nog meer geduld) hebben.

Ben je op zoek naar het derde shirt in maat S? Dan kun je ook een ritje maken naar de Johan Cruijff Arena. Deze maat shirt is in de fysieke fanshop namelijk nog wel verkrijgbaar.

Iedereen die tot op heden naast het derde shirt heeft gegrepen, krijgt woensdag in ieder geval nog een tweede kans. Of zoals Bob Marley zou zeggen: ‘Every little thing, gonna be allright.’

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >