Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Keepersshirt met klassieke logo nu verkrijgbaar in Ajax Fanshop!

Het fraaie nieuwe thuisshirt van Ajax is inmiddels al langere tijd verkrijgbaar, maar ook voor liefhebbers van keepersshirts hebben we goed nieuws. De groene exemplaren hangen inmiddels namelijk in de fanshop, met het klassieke logo op de borst!

07 september 2021 - 11:54
Keepersshirt 1200
Keepersshirt met het klassieke logo, vinden we tof! © Ajax Life

Tijdens de eerste thuiswedstrijden van het seizoen zagen we heel wat wit-rood-wit op de tribunes en dat leverde fraaie plaatjes op. Toch kunnen we ons goed voorstellen dat er ook vraag is naar een tof keepersshirt. Misschien ben jij immers wel fan van Maarten Stekelenburg, Remko Pasveer, Jay Gorter of toch Andre Onana.

Nou, dan zit je dus goed! Het nieuwe shirt van de doelmannen is immers ook voorzien van het klassieke logo. Wel is er een verschilletje met het wit-rood-witte shirt. Het logo zit namelijk niet als badge op het shirt gestikt, maar is erop geperst. Op eenzelfde manier zoals dat ook met bijvoorbeeld de sponsorbedrukking gaat.

Net als bij de reguliere tenues is het mogelijk om je keepersshirt te laten bedrukken. Je kunt daarbij kiezen voor één van de doelmannen, maar ook je eigen naam behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Het shirt komt ook beschikbaar in de online fanshop, maar wanneer dit gaat gebeuren is nog niet bekend. Wil je nu al een keepersshirt scoren, dan kun je terecht in de fysieke Ajax fanshop. 

Aanbevolen
Ajax zet Marley-shirt mogelijk ook buiten Europese wedstrijden in

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >