Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop sc Heerenveen-uit

Ajax zet op zaterdag 16 oktober (aftrap 18.45 uur) koers richting Heerenveen voor het altijd leuke uitduel met de plaatselijke sportclub. Er zijn 1250 Ajacieden welkom in het Friese uitvak. Hier volgt informatie over de kaartverkoop!

22 september 2021 - 15:40
Ticketsheeuit800
We mogen in Heerenveen eindelijk weer volle bak! © De Brouwer

Heerenveen is niet naast de deur, maar geldt wel als een van de leukste uitwedstrijden in het seizoen. Er is altijd sprake van een prima ontvangst, ze hebben een lekker groot uitvak en we mogen weer volle bak! Daarnaast lukt winnen de laatste jaren best vaak in Friesland en het is zaak om die mooie serie te verlengen.

De verkoop voor Ajacieden met een plusje op hun uitkaart start op zaterdag 25 september om 10.00 uur. De overgebleven tickets voor NL-uitkaarthouders gaan een weekje later in de verkoop, op hetzelfde tijdstip. Woensdag 6 oktober sluiten de digitale poorten van de ticketshop weer. 

Aanbevolen
#Kaartenjacht maandag van start, win tickets voor Ajax - Besiktas!

Er is sprake van een autocombi, waarbij je wel met minimaal drie personen per auto moet afreizen richting Heerenveen. Je kunt er ook voor kiezen om in één van onze handige SV Ajax-bussen te stappen. Hou daarvoor onze busreizen-pagina in de gaten. Leden betalen een tientje, niet-leden mogen voor 15 euro mee. 

Ondanks dat we weer volle bak mogen, gelden er nog steeds coronamaatregelen van het RIVM. Dat betekent dat je een geldig vaccinatie-, herstel-, of negatief testbewijs (van maximaal 24 uur oud) moet kunnen laten zien in de Corona Check-app. Een sneltest kun je aanvragen via Testen voor Toegang

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >