Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

#Kaartenjacht maandag van start, win tickets voor Ajax - Besiktas!

Wegens doorslaand succes geprolongeerd: #Kaartenjacht! Vanaf maandag 20 september maken we in totaal tien SV Ajax-leden blij met een setje kaarten voor Ajax - Besiktas JK. En we hebben nog een schitterende extra elfde prijs! Maar daar moet je wel wat voor doen...

18 september 2021 - 09:30
Kaartenjachtcontent1000 (1)

Het Champions League-duel in de Johan Cruijff Arena is op dinsdag 28 september, aftrap 18.45 uur. Jij kunt daarbij zijn, want kaartjes voor deze wedstrijd kunnen exclusief door leden van SV Ajax worden gewonnen! Je moet er wel je luie stoel voor uit. De kaarten zijn op verschillende locaties in het land te winnen.

We geven dagelijks, van maandag 20 september tot en met vrijdag 24 september, drie hints per locatie. Die hints delen we via social media om je te leiden naar een bepaalde plek, ergens in Nederland. Dit kan binnen de grenzen van het land werkelijk overal zijn!

Op de betreffende locatie is een medewerker van SV Ajax aanwezig. Weet jij dankzij die hints onze medewerker te vinden en ben je als eerste daar? Dan verdien je twee kaartjes voor Ajax - Besiktas. Iedere dag spelen we twee rondjes van onze kaartenjacht. En er is dus een extra prijs...

Aanbevolen
Wij wensen winnaars kaartenjacht veel plezier bij Ajax - Juve!

We vragen je op de locatie een bewijs te laten zien van je lidmaatschap. Zorg er daarom voor dat je je clubcard in je portemonnee steekt en meeneemt, evenals een legitimatiebewijs. Pietje kan niet met de clubcard van Klaasje komen aanzetten. Als Pietje kaartjes wil voor Ajax - Besiktas, dan moet Pietje zelf naar de betreffende locatie komen.

Als je recent lid bent geworden en nog niet in bezit bent van de clubcard, willen we graag de welkomstmail zien in combinatie met een legitimatiebewijs. Leden van de Ajax Kids Club zijn uitgesloten van deelname, de winnaars moeten 12 jaar of ouder zijn.

Als meerdere kandidaten zich precies tegelijkertijd op de locatie melden, wordt de winnaar bepaald aan de hand van een benaderingsvraag. Dit klinkt misschien een beetje formeel allemaal, maar we willen graag dat de kaartjes bij de juiste Ajacied terechtkomen. Logisch, toch?

Nog even voor de duidelijkheid: de winnaar krijgt niet direct de kaartjes overhandigd. Dit gebeurt pas op de wedstrijddag. Wegens de sinds dit seizoen gebruikte Ajax-app en toegangscontrole informeren we jou tijdig hoe je de kaarten in bezit krijgt.

En wat is dan die schitterende elfde prijs?
Stoelriemen vast, want dit is een serieus toffe prijs die je kunt winnen! De partner van AFC Ajax, Curaçao, biedt een geweldige reis aan naar het eiland. Met de accommodatie is niks mis, want het gaat om het Dreams Curaçao Resort, Spa & Casino. Daar met twee personen naartoe heeft voor veel mensen iets weg van een mooie droom...

Cur

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >