Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Wij wensen winnaars kaartenjacht veel plezier bij Ajax - Juve!

Ajax - Juventus was natuurlijk snel uitverkocht. Het duel in de kwartfinales van de Champions League had wel drie keer uitverkocht kunnen worden. Voor ons een mooie reden om onze leden op kaartenjacht te laten gaan in het land. Tien gelukkigen vonden zo alsnog een setje kaarten voor de wedstrijd tegen Juve. Een aftermovie!

10 april 2019 - 10:27

Het is heel simpel om een formuliertje in te vullen en een prijsvraag te beantwoorden, dus daarom besloten we het verloten van CL-kaarten eens op een andere manier aan te vliegen. We organiseerden een heuse kaartenjacht, waarbij wij in totaal tien SV Ajax-leden blij konden maken met een setje kaarten voor Ajax – Juventus.

Onze leden moesten er de luie stoel voor uit en dat gebeurde ook. We gaven voor iedere kaartenjacht drie hints. Die hints deelden we via social media om Ajacieden te leiden naar een bepaalde locatie, ergens in Nederland. Hoe dat ongeveer ging, dat zie je in bovenstaande video, waarbij we alle prijswinnaars nog eens kort aan het woord laten.

Op de betreffende locatie ergens in Nederland was een medewerker van SV Ajax aanwezig om de snelste vinder blij te maken met een setje kaarten voor Ajax – Juventus. Iedere dag speelden we twee varianten van kaartenjacht!

Het leverde mooie taferelen op, waarbij een van onze collega's zelfs werd achtervolgd in haar auto. Zou zij naar de volgende locatie gaan? Mis! Een andere collega was al onderweg. Achtervolgen had geen zin.

We willen al onze prijswinnaars, maar ook zij die net te laat waren of misgrepen, heel erg bedanken voor het meedoen. Wij hebben er veel plezier aan beleefd en wij hopen jullie ook. We wensen iedereen veel plezier met Ajax - Juventus!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >