Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Fortuna Sittard-uit

Ajax reist dinsdag 21 september af naar Zuid-Limburg voor het treffen met Fortuna Sittard. In het uitvak zijn 515 Ajaxsupporters welkom en het is vanaf zaterdag mogelijk een ticket te scoren. Tijd om de verkoopinformatie met jullie te delen!

02 september 2021 - 09:35
Fortuna Uitvak 1200
Fijn sfeertje hoor, op bezoek bij Fortuna Sittard! © De Brouwer

Met de flinke rit naar Zuid-Limburg in het vooruitzicht en de aftrap op een doorsnee dinsdagavond, heeft deze uitwedstrijd bijna iets weg van een Europees avondje. De aanvangstijd van 18.45 uur is misschien niet ideaal, maar hè, wat is het fijn dat er weer supporters in het uitvak zitten!

Ajax brengt zoals gezegd 515 tickets in de verkoop en deze kosten 19,73 euro per stuk. Voor supporters die graag met eigen vervoer naar de wedstrijd afreizen hebben we goed nieuws, want er is namelijk sprake van een auto-/buscombi.

Vanwege de zeer beperkte parkeercapaciteit dienen er wel minimaal drie supporters in een auto te zitten. Hier wordt op gecontroleerd bij het omwisselpunt op de route naar Sittard. Dit is tevens de plek waar supporters kunnen omwisselen en waar je QR-code wordt gescand.

QR-code gescand? Yes, ook bij deze wedstrijd gelden de maatregelen van het RIVM. Dat betekent dus dat je een geldig vaccinatie-, herstel-, of negatief testbewijs (van maximaal 24 uur oud) moet kunnen laten zien in de Corona Check-app. Een sneltest kun je aanvragen via Testen voor Toegang.

De handige SV Ajax-bussen gaan vanzelfsprekend ook weer rijden en vormen een goed alternatief voor supporters die niet met de eigen auto kunnen of willen reizen. De busreis zit bij je kaartje inbegrepen en kost je dus niets extra! Meer informatie hierover volgt nog.

De ticketverkoop gaat zoals aangegeven aanstaande zaterdag om 10.00 uur van start. Ajacieden met NL+ zijn dan als eerste aan de beurt. Een week later kunnen reguliere uitkaarthouders vanaf zaterdag 11 september (10.00 uur) een kaartje bemachtigen.

Verkoopschema

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >