Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Help Lucky! Wat wil jij weten van Mohammed Kudus?

Lucky Lynx is alweer druk bezig met de volgende Ajaciedjes, het Kids Clubblad voor onze kleine leden. We stellen in het clubblad vragen aan niemand minder dan Mohammed Kudus. Daarbij kan Lucky best wat hulp gebruiken. Jouw hulp om precies te zijn!

24 september 2021 - 13:06
KUDUS 1200 (1)
Kudus hoopt op leuke vragen van Ajax Kids Clubleden! © AFC Ajax

Kudus heeft nu al veel zin om de vragen van Ajaxsupportertjes te beantwoorden. De 21-jarige middenvelder is geboren in Ghana en we kunnen ons voorstellen dat je best wat vragen hebt voor het grote Ajaxtalent. Je mag hem ALLES vragen wat je maar wilt!

Wie is zijn beste maatje bij Ajax? Op welke plek speelt hij het liefst? Wat zijn de grootste verschillen tussen Ghana en Nederland? Speelt hij wel eens Fifa op de spelcomputer? Van wie leert hij het meeste bij Ajax?

Aanbevolen
Volg Lucky en Ajax Kids Club via Instagram!

Nou ja, dat soort vragen dus. Maar nu ben jij aan zet, want jij kunt dit natuurlijk veel beter! Stuur je vraag in vóór dinsdag 12 oktober. Doe dit met je naam en achtcijferige lidnummer naar kidsclub@svajax.nl.

De leukste vragen leggen we aan Mohammed voor en de antwoorden lees je terug in de Ajaciedjes, die in december op de deurmat valt bij onze leden vanaf zes jaar. Als we jouw vraag stellen, dan noemen we jou natuurlijk als vragensteller in het blad, want zo hoort dat!

Wil jij ook lid worden van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >