Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Help Lucky en word mascotte bij Ajax - FC Utrecht!

Ajax speelt zondag 3 oktober om 14.30 uur in de eigen Johan Cruijff Arena tegen FC Utrecht. Lucky zoekt voor dat leuke duel vrolijke en enthousiaste mascottes. Doe dus snel mee aan onze prijsvraag en wie weet zien we jou snel op de grasmat van het Ajaxstadion!

13 september 2021 - 10:52
Mascottes 1200
Lucky helpen, dat is toch superleuk? © De Brouwer

Omdat corona nog steeds niet weg is, kunnen onze winnaartjes nog niet aan de hand van een speler het veld oplopen. De mascottes verzamelen daarom op het veld, waar ze een paar minuten voor de aftrap met z’n allen op een rijtje wachten op de spelers van Ajax en FC Utrecht.

We zoeken Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 12 jaar) die Lucky graag komen helpen. Vlak voor de aftrap ga je het veld op en sta je voor één van je Ajaxhelden of grensrechter. Natuurlijk hebben we ook één plekje voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar) die bij Lucky staat.

Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 19 september meedoen. Daarna krijgen de winnende Ajaciedjes en het winnende Dribbelaartje bericht.

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en één voor je begeleider. Oh ja! Je krijgt ook nog een echt mascottediploma mee naar huis. Het kan allemaal niet op!

Prijsvraag: Welke speler van Ajax heeft een tweelingbroer die bij FC Utrecht speelt?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word snel lid!

  • Het formulier kon tot 19-9-2021 23:59:00 worden ingevuld

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >