Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handige SV Ajax-bussen maken tripje naar Fortuna-uit!

Zijn jullie klaar voor een Europees avondje? Nee, we hebben het hier niet over Sporting-uit. We doelen op het dinsdagavondpotje tegen Fortuna. Zo’n flinke rit op een doordeweekse dag is niet ideaal, maar gelukkig zetten onze SV Ajax-bussen gewoon koers richting Sittard.

11 september 2021 - 09:58
Forajabus800
Wie gaat er mee naar vlaaienland? © De Brouwer

Het zou ons niks verbazen als Ajax in Zuid-Limburg aantreedt in het Marley-shirt, want Fortuna-uit heeft met een afstand van zo’n 185 kilometer veel weg van een Europees avondje. Zo’n verre trip op een doorsnee dinsdag is nooit fijn, maar aan de andere kant zijn we vooral blij dat we onze club weer live kunnen aanmoedigen. 

Er zijn in het uitvak van Fortuna zo’n 515 Ajacieden welkom. Supporters met een plusje op hun uitkaart hebben hun ticket waarschijnlijk al binnen, terwijl de verkoop voor reguliere uitkaarthouders op zaterdag om 10.00 uur begint. Als je de loterij hebt gewonnen, kun je gaan nadenken over je vervoer richting vlaaienland.

Aanbevolen
Ajax speelt in Zwolle onder protest in Marley-shirt

Voor Fortuna-uit is sprake van een auto-/buscombi. Je kunt dus zelf achter het stuur kruipen, maar je ook laten rijden door een van onze handige SV Ajax-bussen. Er staan bussen klaar in Den Bosch, Leiden, Amsterdam Middenweg, Amsterdam Sloterdijk en Almere. Laatstgenoemde stopt ook altijd bij station Duivendrecht.

In het formulier hieronder kies je waar je wil opstappen. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer. Scoor trouwens wel eerst je kaartje en daarna pas je stoel, anders krijgen we het erg druk met de administratie...

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >