Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Foto's: Ajaxspelers en -supporters vreten Sporting met huid en haar op!

Het grote nagenieten kan beginnen. Wat was het een enerverende avond in Estádio José Avalade. Ja, wij weten ook wel dat Ajax goed kan voetballen, maar dat het Sporting met 1-5 over de knie zou leggen... Nee, dat hadden wij ook niet voorspeld. Wat we wel konden voorspellen is dat we een fotoverslag zouden maken van een toffe matchday en dat is precies wat we hebben gedaan!

16 september 2021 - 02:18
Fotoverslag 1200
Zo, Berghuis neemt zijn eerste Ajaxtreffer goed aan! © Pro Shots

Er was de Ajacieden regen voorgespiegeld. Veel regen. Zelfs behoorlijk veel regen. Maar wat bleek? Er was vooral veel zonneschijn met hier en daar een spat. Er viel wel regen in het stadion, maar dan vooral een doelpuntenregen. Ajax ging als een malle van start en vrat Sporting op met huid en haar.

De Ajacieden in het uitvak konden amper geloven wat ze voorgeschoteld kregen. Zagen we hier en daar wat emoties? Zelfs bij het klinken van de Champions League-hymne ontwaarden we bij sommigen een krop in de keel. Eindelijk weer een Europese awayday met fijne mensen. Het was duidelijk dat het enorm was gemist. En als het er dan plots weer in volle glorie is, dan doet dat wat met een Ajacied.

De sfeer was uitstekend. Zowel vooraf in de stad als tijdens de wedstrijd. Er zijn nieuwe herinneringen voor het leven gemaakt en dat stemt blij. Dat doen onderstaande plaatjes hopelijk ook. Ben je klaar met het bekijken van de foto's? Stem dan snel nog effe op jouw Ajacied van de Wedstrijd!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >