Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Mascottes gezocht voor topper tussen Ajax Vrouwen en FC Twente!

Heb jij zin een toffe voetbalmiddag? Dat komt mooi uit, want als lid van de Ajax Kids Club kun je zondag 5 september aanwezig zijn bij het duel tussen Ajax Vrouwen en FC Twente! Niet gewoon als supporter, maar als mascotte op het veld!

31 augustus 2021 - 14:58
Mascottes Vrouwen 1200
Met de Ajax Vrouwen het veld op, tof! © AFC Ajax

Ajax Vrouwen speelt aanstaande zondag om 12.15 uur de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. En dat is niet zomaar een potje. Titelconcurrent FC Twente komt bezoek op De Toekomst. Een heuse topper en die kun jij van dichtbij meemaken! Het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is het juiste antwoord geven op onze prijsvraag.

Omdat corona nog steeds niet weg is, kunnen de winnaartjes helaas niet aan de hand van een speelster het veld oplopen. De mascottes verzamelen op het veld, waar ze een paar minuten voor de aftrap met z’n allen op een rijtje wachten op de speelsters. Desondanks een hele gave ervaring!

Je hoeft ook niet alleen te komen, want je krijgt in totaal twee wedstrijdtickets. Zo kun je een ouder, familielid of verzorger meenemen! Dat is wel zo makkelijk met het vervoer. Houd er rekening mee dat toeschouwers van dertien jaar en ouder een negatief coronabewijs in de Corona Check-app nodig hebben. Dit kan een vaccinatiebewijs of herstelbewijs zijn of een negatieve test via testen voor toegang.

We hebben plek voor maar liefst 22 Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 12 jaar) die voor een speelster willen staan. Elf voor de speelsters van Ajax en de andere elf voor een speelster van FC Twente. Zo dichtbij was je nog nooit!

Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met woensdag 1 september meedoen. Een dag later krijgen de winnende Ajaciedjes bericht.

Wat was de uitslag van het openingsduel tussen Excelsior/Barendrecht en Ajax Vrouwen van afgelopen week?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >