Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Mascottes gezocht voor Ajax - Vitesse!

Ajax voetbalt op zondag 29 augustus om 14.30 uur in de Johan Cruijff Arena tegen Vitesse. Die wedstrijd wordt natuurlijk niet gespeeld zonder mascottes. Doe daarom snel mee aan onze prijsvraag en wie weet zien we jou straks terug op de grasmat van de Arena!

09 augustus 2021 - 11:38
Mascottesajavit800
Jij juicht vast ook zo als je hoort dat je hebt gewonnen! © De Brouwer

Omdat corona nog steeds niet weg is, kunnen de winnaartjes helaas niet aan de hand van een speler het veld oplopen. De mascottes verzamelen op het veld, waar ze een paar minuten voor de aftrap met z’n allen op een rijtje wachten op de spelers.

We hebben plek voor negen Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die voor een speler of grensrechter willen staan en één plekje voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar) die bij Lucky in de buurt staat. Je kunt in het formulier hieronder een voorkeur aangeven.

Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 15 augustus meedoen. Daarna krijgen de winnende Ajaciedjes en het winnende Dribbelaartje een mailtje.

Als je wint, krijg je daarnaast twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en één voor je begeleider. Ohja, je krijgt ook nog een echt mascotte-diploma mee naar huis!  

Prijsvraag: Uit welk land komt de trainer van Vitesse?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >