Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handige SV Ajax-bussen hebben PEC-uit als bestemming

Ajax neemt het op zaterdag 11 september om 18.45 uur op tegen PEC Zwolle. Er zijn 315 Ajacieden welkom in het uitvak van het stadion met die moeilijke naam. Geen zin om achter het stuur te kruipen? Maak dan gebruik van onze handige SV Ajax-bussen!

25 augustus 2021 - 09:25
Pecbussen800
Ga jij met ons mee naar Zwolle? © De Brouwer

De ploeg van Erik ten Hag liep in Enschede een deukje op, dus kijken wij snel vooruit naar de tweede uitwedstrijd van dit seizoen. Er is voor PEC-uit sprake van een autocombi, maar je kunt er ook voor kiezen om in een bus te stappen.

Dan moet je natuurlijk wel eerst een kaartje voor het uitduel weten te scoren! Als jou dit is gelukt, dan kun je je direct opgeven voor vervoer per handige SV Ajax-bus.

Aanbevolen
‘Het voetbal kan juist helpen uit de coronacrisis te komen’

Er staan bussen klaar in Den Bosch, Leiden, Amsterdam Sloterdijk en Almere. Laatstgenoemde stopt ook altijd bij station Duivendrecht. In het formulier hieronder kun je kiezen waar je wil opstappen. De getallen tussen haakjes geven het aantal vrije stoeltjes weer.

Omdat je redelijk vrij kunt reizen naar Zwolle, moet je voor een buskaartje wel een kleine bijdrage inleggen. Leden van SV Ajax betalen een tientje voor een retourtje, terwijl niet-leden vijf euro meer afrekenen. In de week van de wedstrijd ontvangen supporters meer informatie over onder andere de vertrektijd.

De inschrijvingstermijn voor deze bus is gesloten. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >