Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Gezocht: vaandeldragers, ballenjongens en -meiden voor Ajax - Vitesse!

Als lid van Ajax Jonge Schare maak je ook dit seizoen weer wekelijks kans op toffe prijzen. Onze mooie club speelt zondag 29 augustus om 14.30 uur in de Johan Cruijff Arena tegen Vitesse. Voor deze fijne pot voetbal zoeken we nog wel vaandeldragers, ballenjongens én -meiden!

13 augustus 2021 - 08:56
Ballenjonens 1200
Sta jij er tegen Vitesse ook zo stoer bij? © Björn Martens

Wil jij het duel met Vitesse op een wel heel bijzondere manier meemaken? Geef dan het juiste antwoord op de prijsvraag hieronder. Wie weet mailen we jou dan binnenkort om te vertellen dat je één van de winnaars bent. Zo’n mailtje wil je zeker krijgen, want het wordt een mooie dag.

We zoeken namelijk drie ballenjongens of -meisjes! Je staat dan langs de rand van het veld. Natuurlijk als supporter, maar je moet ook scherp zijn. Het is jouw taak de bal zo snel mogelijk weer bij de spelers te bezorgen, wanneer deze over de lijn is gegaan. Een belangrijke klus, terwijl je ook lekker van de wedstrijd en de sfeer kunt genieten.

Aanbevolen
We organiseren weer een toffe selectiedag voor ballenjongens en -meiden! [VOL]

Is dat alles? Neeeeeej, er is meer! We zoeken ook nog acht vaandeldragers voor de vlaggen van Ajax en Vitesse. Als de spelers het veld opkomen voor de aftrap, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide teams. Je staat dan op het veld en geeft de hele opkomst een bijzonder tintje. Gaaf toch? Natuurlijk bekijk je de wedstrijd erna vanaf de tribune en je mag iemand meenemen!

Samengevat: we trekken dus elf winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen aan de prijsvraag kan tot en met maandag 16 augustus. Een dag later nemen we contact op met de winnaars.

Als je ouder bent dan 12 jaar moet je negatief getest zijn op corona (Testen voor Toegang) of een vaccinatie- of herstelbewijs kunnen tonen. We praten de winnaars tijdig bij als het zo ver is!

Prijsvraag: Ajax won afgelopen seizoen de bekerfinale van Vitesse met 2-1. Wie maakte in blessuretijd het winnende doelpunt?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel bij ons aan!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >