Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Win Ajax Jaarboek 2020/2021!

Liefhebbers hebben de ‘rooie ruggen’ naast elkaar in de boekenkast staan: het Ajax Jaarboek, als papieren vastlegging van roerige, emotionele en spannende Ajaxseizoenen. SV Ajax en uitgeverij Brandt hebben deze mooie traditie voortgezet en onze leden kunnen de editie van 2020/2021 nu winnen!

12 juli 2021 - 13:12
Jaarboek Prijs 1200
Deze hoort gewoon in je boekenkast, nietwaar? © Ajax Life

Het Ajax Jaarboek leek te verdwijnen, maar anno 2021 keren we terug naar de kern: mooie portretten van Ajacieden, vlijmscherpe wedstrijdanalyses, handige statistieken en de fraaiste foto’s. Als Supportersvereniging Ajax maakten we mogelijk dat deze uitgave er toch echt is gekomen, geproduceerd en gedistribueerd door de onafhankelijke kwaliteitsuitgeverij Brandt.

De teksten in het Ajax Jaarboek komen uit de fijne pennen van David Endt, Menno Pot, Finn Dekker, Evert Vermeer en Rodney Rijsdijk. Laatstgenoemde geeft aan waarom de traditie van het Jaarboek behouden moest blijven: "Ja, die rode ruggen doen het, die hele trits in de boekenkast. Ik heb ze bijna compleet, dat ga ik voor elkaar krijgen."

Wij snappen Rodney wel en hebben op de redactie nog een aantal exemplaren van het jaarboek liggen. Deze geven we weg via een prijsvraag. Als lid van Supportersvereniging Ajax kun je natuurlijk meedingen. Hoe je dat doet? Door vóór maandag 19 juli antwoord te geven op onderstaande prijsvraag. Pak dus snel je achtcijferige lidnummer erbij.

Het Ajax Jaarboek 2020/2021 is een prachtig naslagwerk over een uniek voetbaljaar, met de ellende van corona en de dubbel. Als lid van SV Ajax kun je overigens ook een bestelling plaatsen, tegen fijne voorwaarden. Leden krijgen namelijk 5 euro korting en betalen geen verzendkosten.

Prijsvraag: Welke Ajacied kreeg in 2020/21 direct een rode kaart, bij de seizoensopener tegen Sparta?

Check hier alle voordelen van een lidmaatschap bij SV Ajax!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >