Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Uitverkocht! Ajacieden verlengen massaal seizoenkaart

Hatseflats! Ajax heeft alle beschikbare seizoenkaarten voor jaargang 2021/2022 verkocht. De verlengperiode ging halverwege juni van start en maandagavond kon het bordje ‘uitverkocht’ worden omgedraaid.

20 juli 2021 - 11:05
Stadion Vol 1200
Volle tribunes in de Arena. Wat kijken we ernaar uit! © AFC Ajax

Na een jaar vol corona-ellende kunnen de supporters niet wachten om de stadiontrappen van de Johan Cruijff Arena weer te mogen beklimmen. Ruim 40.000 supporters kozen ervoor om hun seizoenkaart te verlengen. Daarmee is het maximale aantal bereikt.

Door de nog altijd aanhoudende corona-situatie blijft het afwachten hoeveel supporters er per wedstrijd maximaal in het stadion aanwezig mogen zijn. Door de onduidelijkheid over de dan geldende maatregelen is op dit moment nog niet bekend of er ook losse kaartverkoop gaat plaatsvinden. Uiteraard houden we jullie hierover op de hoogte.

Eén ding weten we in ieder geval zeker. Als het aan de supporters ligt, kan de ploeg van Erik ten Hag komend seizoen weer rekenen op massale steun!

Aanbevolen
Wie droegen er voor Berghuis het Ajaxshirt met rugnummer 23?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >