Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Verleng je seizoenkaart vanaf 15 juni, prijzen stijgen wederom niet!

Uitstekend nieuws op deze vrijdagmiddag, want we kunnen meer vertellen over het verlengen van je seizoenkaart. Dit kan vanaf dinsdag 15 juni en Ajax verhoogt voor het derde jaar op rij de prijzen niet! Ook past Ajax geen indexatie toe, dus wat ons betreft dikke hulde voor onze club!

11 juni 2021 - 17:02
Seizoenkaarten 1200
Kom maar op met seizoen 2021/2022! © De Brouwer

Zoals je weet is het competitieprogramma bekend en kijken we vol verwachting uit naar het nieuwe seizoen. Een seizoen waar we weer naar Ajax kunnen kijken in een uitverkochte en ramvolle Johan Cruijff Arena. Pfoah, wat verlangen we daar toch naar. En dat alles komt steeds dichterbij. Het geduld van supporters wordt beloond.

Seizoenkaarthouders ontvangen dinsdag 15 juni bericht over het verlengen van hun kaart(en). Wil jij je seizoenkaart verlengen? Dan kun je vanaf dinsdag 15 juni om 10.00 uur terecht in de Ticketshop van Ajax. Verlengen kan tot en met 18 juli.

Als gezegd: ook dit jaar wordt de prijs van de seizoenkaarten weer niet verhoogd. Dat is gewoon onwijs netjes, zoals Ajax überhaupt al keurig omgaat met de supporters in deze lastige tijden. Ook blijven de 10% korting in de fanshop én voorrang bij kaartverkoop van kracht. Kun je een keertje niet, dan kun je het kaartje voor dat duel overdragen via de Ajax-app.

Zoals het er nu naar uitziet, start seizoen 2021/2022 in een volle Johan Cruijff Arena. Weliswaar onder voorwaarden, maar dat is toch serieus fantastisch nieuws. Wat als er door corona-maatregelen toch duels met beperkt of zonder publiek worden gespeeld? Dan kunnen seizoenkaarthouders compensatie vragen voor elke gemiste wedstrijd. 

Het is voor seizoenkaarthouders vooralsnog niet mogelijk om te verplaatsen of een extra seizoenkaart bij te kopen. Ook worden er nog geen nieuwe seizoenkaarten verkocht. Seizoenkaarthouders kunnen tot en met 18 juli verlengen. Daarna gaan eventueel de niet-verlengde plaatsen de verkoop in. Wil je bericht ontvangen als dit gebeurt? Laat dan hier je interesse achter.

Op naar het nieuwe seizoen. Kom maar op!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >