Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Goed nieuws: eredivisie start onder voorwaarden in volle stadions!

Ajax kan de eredivisie op zaterdag 14 augustus tegen NEC aanvangen in een volle Johan Cruijff Arena. Per 1 augustus mogen alle stadions in Nederland weer volle bak vol zitten. Onder voorwaarden, dat wel, maar we kunnen niet anders opmerken dan dat dit uitstekend nieuws is!

11 juni 2021 - 15:47
Volle Stadions 1200
Wat hebben we lang op dit nieuws gewacht, heerlijk! © De Brouwer

Het kabinet maakte vrijdag bekend dat stadions per 1 juli open mogen met het maximumaantal van 25.000 toeschouwers. Daarna gaat het snel, want per 1 augustus mogen de stadions ‘gewoon’ weer vollopen. Een covid-sneltest of een vaccinatie-bewijs is nog wel aan de orde, maar de gedachte aan een volle Johan Cruijff Arena doet watertanden.

Dit betekent dan ook dat uitsupporters weer welkom zijn in stadions. Het is dan aan de lokale autoriteiten om – zoals altijd – te bepalen hoeveel uitsupporters er per duel bij mogen zijn. Alles met het oog op openbare orde en veiligheid. Maar volgens de dan geldende coronamaatregelen kan het in elk geval.

Het is heerlijk nieuws. Maar echt. Tjongejonge, wat was het een moeilijk jaar voor liefhebbers van voetbal en Ajax in het bijzonder. Het is gelukkigmakend dat er nu groen licht is voor de volgende stap: volle bak, met thuis- én uitsupporters.

Genoeg reden om nog meer naar de start van 2021/2022 uit te kijken. Eindelijk. Wij kunnen alvast niet wachten. Jij vast ook niet!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >