Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Mooie beelden: Zevenklapper tegen Willem II met prachtgoal van De Boer

We blijven in deze Ajaxloze dagen jagen op fijne Ajaxbeelden uit vervlogen tijden. Dit keer nemen we je mee terug naar 1994/1995. Zomaar een eredivisiepotje tussendoor tegen Willem II. In De Meer steekt Ajax een zevenklapper af: 7-0.

03 juni 2021 - 11:55

Het succesvolle Ajax van Louis van Gaal speelt het wedstrijdje tussen de ontmoetingen met Bayern München (0-0 en 5-2) door en geeft de supporters aan de Middenweg genoeg reden om te juichen.

Ajax heeft het namelijk flink op zijn heupen en staat al na een kwartier met 3-0 voor via Jari Litmanen, Nwankwo Kanu en Finidi George. Als Ajax in de 24ste minuut een indirecte vrije trap in de zestien van de Tilburgers mag nemen, scandeert het publiek de naam van Edwin van der Sar. Het is uiteindelijk Clarence Seedorf die afdrukt voor de 5-0.

Het is een feestje om bovenstaande beelden weer eens te bekijken. Mooi ook hoe de supporters in De Meer fluiten als de Ajacieden het effe rustig aan doen. Maar wacht vooral op de laatste treffer van Ronald de Boer. Misschien ben je ‘m vergeten, misschien heb je ‘m überhaupt nooit gezien. Het is een kunststukje.

Tussen twee verdedigers in tikt De Boer de bal omhoog, ziet de tegenstanders zoeken naar de balans die hij wél heeft, wipt de bal nog één keer op en besluit de actie met een onwijs prettige omhaal. Als die bal het net raakt, dan gaat De Meer voor het laatst los die dag.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >