Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Mattheus won via SV Ajax reis naar Curaçao: ‘Droom die uitkomt’

Het zal je maar gebeuren als lid van SV Ajax: nadat je hebt meegedaan aan een prijsvraag, hoor je dat je een reis naar Curaçao hebt gewonnen. Eerst geloof je het natuurlijk niet, maar als het besef eenmaal is ingedaald, ben je sprakeloos. Het overkwam Mattheus (57) uit Hengelo.

07 juni 2021 - 16:09
Curacaowinnaar800
We wensen Mattheus en zijn dochter vast heel veel plezier! © De Brouwer

Om het binnenhalen van de dubbel extra goed te vieren, mochten wij in samenwerking met Curaçao een vakantie voor twee personen naar het eiland weggeven. Na het doorspitten van een heleboel inzendingen, kozen we Mattheus uit als winnaar. We bellen met de Ajacied over het winnen van deze prijs.  

Wat was je reactie toen je hoorde dat je de winnaar was?
“Mijn allereerste reactie was: ik word voor de gek gehouden. Dit kon niet waar zijn. In mijn vriendenkring nemen we elkaar wel eens in de zeik, dus ik dacht dat dit ook een grapje was. Maar toen het besef eenmaal indaalde… Ik was flabbergasted. Het is een droom die uitkomt.”

“Het winnen van deze reis is een welkome verrassing, want ik heb een beetje een klotejaar achter de rug. Ik zit door corona helaas sinds maart zonder werk. Mijn dochter is net achttien jaar geworden en ik wilde graag nog één keer met haar op vakantie voordat ze het huis uit gaat, maar dat plan viel door corona in het water. Alles komt nu toch mooi samen.”

“Curaçao is een fantastisch eiland. Zon, zee, strand… Als ik hier weer zo over praat, krijg ik opnieuw een brok in mijn keel. Potverdorie, wat fantastisch. Mijn droomreis komt gewoon uit!”

Wat heb je met de reischeque gedaan?
“De uitreiking van de cheque was erg leuk. Helaas konden we door Euro2020 niet de Arena in, maar ik voelde mij desondanks welkom. Iedereen was heel aardig. Het voelde net als één grote Ajaxfamilie. Ik kan niet vaak genoeg benadrukken hoe blij en dankbaar ik ben.” 

“De cheque zelf staat nu in de woonkamer, bovenop een kast. Ik kijk er heel vaak even naar en knijp mijzelf dan om te checken of ik niet droom.” 

Hoe ben je eigenlijk ooit Ajacied geworden?
“Mijn voorliefde voor Ajax begon al van kleins af aan. Het is er met de paplepel ingegooid. Toen ik mij wat meer in de kwaliteit van het spelletje begon te verdiepen, was er eigenlijk maar één club die er met kop en schouders bovenuit stak. Het gevoel bij Ajax en de supporters is ontzettend fijn. Ik probeer zo vaak als mogelijk naar de Arena te gaan.”

En, heb je al geboekt?
“Ik ga de vakantie zo snel mogelijk proberen te plannen. Jullie kunnen een hele berg aan vakantiefoto’s van mij verwachten. Ik laat mijn Ajaxshirt op Curaçao overal zien!”

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >