Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Winnaars Bud-prijsvraag krijgen kunstwerk uitgereikt bij Arena!

In samenwerking met Bud mochten we ter ere van Ajax’ 35ste landstitel toffe grafittikunstwerken weggeven. Uiteindelijk kwamen er vijftien winnaars uit de bus rollen. We verrasten deze leden van SV Ajax met een toffe uitreiking, vlakbij de Johan Cruijff Arena.

07 juni 2021 - 10:45
Buduitreiking800
Alle winnaars op een rijtje met hun prijs! © De Brouwer

Je hebt het missen wel op socials voorbij zien komen, of met je eigen ogen mogen aanschouwen: het Ajaxkunstwerk op het NDSM-plein in Amsterdam. Op een zes bij zes meter groot canvas pronken Dusan Tadic, Lisandro Martínez en Ryan Gravenberch met de kampioensschaal. Het kunstwerk heeft als passende titel ‘Kings of the Game’.

Om onze leden hiervan mee te laten genieten, mochten wij dit artwork vijftien keer in een kleinere variant weggeven. Nu konden we de kunstwerken gewoon opsturen, maar een heuse uitreiking is natuurlijk veel leuker! We nodigden de winnaars daarom uit bij de Arena, om daar hun toffe prijs op te halen. 

De SV Ajaxleden werden met verse sinaasappelsap en croissantjes ontvangen op het dak van de parkeergarage naast de Arena. Daar stonden de vijftien kunstwerken op schildersezels al op ze te wachten. Na wat kiekjes te hebben gemaakt, mochten de Ajacieden hun prijs mee naar huis nemen.

Fotograaf De Brouwer was ook bij de uitreiking aanwezig en maakte onderstaande foto’s. We zijn benieuwd welke mooie plekjes de grafittikunstwerken uiteindelijk krijgen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >