Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Leden supportersvereniging kunnen Ajax Jaarboek 2020/2021 al bestellen!

Liefhebbers hebben de ‘rooie ruggen’ naast elkaar in de boekenkast staan: het Ajax Jaarboek, als papieren vastlegging van roerige, emotionele en spannende Ajaxseizoenen. SV Ajax en uitgeverij Brandt gaan vanaf dit seizoen door met deze mooie traditie en SV Ajax-leden kunnen al bestellen. Met korting bovendien!

04 juni 2021 - 12:11
Ajax Jaarboek 1200
Een traditie blijft in stand, gelukkig maar! © SV Ajax

Het Ajax Jaarboek leek te verdwijnen, maar anno 2021 keren we terug naar de kern: mooie portretten van Ajacieden, vlijmscherpe wedstrijdanalyses, handige statistieken en de fraaiste foto’s. Als Supportersvereniging Ajax maken we mogelijk dat deze uitgave er toch echt komt, geproduceerd en gedistribueerd door de onafhankelijke kwaliteitsuitgeverij Brandt.

De teksten in het Ajax Jaarboek komen uit de fijne pennen van David Endt, Menno Pot, Finn Dekker, Evert Vermeer en Rodney Rijsdijk. Laatstgenoemde geeft aan waarom de traditie van het Jaarboek behouden moest blijven: “Ja, die rode ruggen doen het, die hele trits in de boekenkast. Ik heb ze bijna compleet, dat ga ik voor elkaar krijgen.”

“Zoiets moet doorgaan,” vervolgt Rijsdijk. “Zowel Menno, David als ik hadden dezelfde gedachte: natuurlijk moet het Ajax Jaarboek blijven. Dat wij dit konden doen is een ongelooflijke eer. Het voelt voor mij bijna als het mogen meespelen in Ajax 1.”

Wees er dus snel bij om ook eigenaar te worden van het Ajax Jaarboek 2020/2021. Een prachtig naslagwerk over een uniek voetbaljaar, met de ellende van corona en de dubbel. Als lid van SV Ajax kun je vast een bestelling plaatsen, tegen fijne voorwaarden. Leden krijgen namelijk 5 euro korting en betalen geen verzendkosten.

Check hier alle voordelen van een lidmaatschap bij SV Ajax!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >