Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handig! Zet speelschema Ajax met enkele klikken in je agenda!

Hey, pssttt, check je mobiele agenda eens. Als je bent geabonneerd op ons digitale speelschema, dan zie je dat alle wedstrijden van Ajax voor seizoen 2021/2022 alweer in je agenda staan. Heb je deze nog niet? Download ‘m dan snel!

09 juni 2021 - 11:55
Agenda2122 800
We kunnen niet wachten tot we weer naar Ajax mogen kijken! © Pro Shots

We weten dat er nog een heel EK moet worden afgewerkt, maar wij zijn stiekem al begonnen met aftellen naar 7 augustus. Dan trapt Ajax het nieuwe seizoen af tegen PSV, in de strijd om de Johan Cruijffschaal. Een weekje later is NEC de tegenstander voor het eerste eredivisieduel.

Wij bieden helpen maar al te graag met het bijhouden van jouw agenda! Als je een vaste gebruiker bent, weet je hoe handig die digitale agenda is. Alle wedstrijden van Ajax tot speelronde 22 staan er alweer in, met dank aan @KijkMeAan. Hij voert ook alle wijzigingen door, dus een bedankje is op zijn plaats!

Als straks de loting van de Champions League heeft plaatsgevonden, worden de groepswedstrijden automatisch toegevoegd. Hetzelfde geldt voor de KNVB-bekerduels en andere veranderingen in het speelschema. Geen zorgen, het wordt allemaal in de gaten gehouden en voor je bijgewerkt! 

Hieronder delen we wat linkjes die je kunt gebruiken om de wedstrijden van Ajax te importeren in je digitale agenda. Ajacieden die al zijn geabonneerd, hoeven niks te doen. Bij hen zijn alle wedstrijden alweer netjes toegevoegd. Ben je wel geabonneerd, maar zie je geen nieuwe wedstrijden? Verwijder de agenda dan even en voeg 'm opnieuw toe!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >