Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke Ajacieden pak jij de schaal?

Pak schaal! Zo luidt de missie voor het kampioensduel met FC Emmen. Na het officieuze kampioenschap tegen AZ kunnen de dingen nu ook echt officieel worden gemaakt. Met welke basiself sleep jij schaal nummer 35 binnen?

01 mei 2021 - 11:49
Th11ajaemm800
Wie van dit olijke duo gun jij een basisplaats? © AFC Ajax

Als het goed is, werkt Ajax met een fitte selectie richting het thuisduel met Emmen. Zeker weten doen we dat echter niet, want er was geen perspraatje in aanloop naar de wedstrijd. De selectie hoefde zich niet op de club te melden, terwijl Erik ten Hag zijn vrije tijd gebruikte om een krabbel onder een nieuw contract te zetten. 

Hoe dan ook, er zijn voor het kampioensduel weer een boel smaken om uit te kiezen. Nu Noussair Mazraoui bijvoorbeeld weer minuten in de benen heeft, zijn we benieuwd of jij hem tegen Emmen een basisplaats gunt. ‘Nous’ viel goed in tegen AZ (2-0), maar we snappen ook best dat er stemmen opgaan voor Devyne Rensch. Lekker vertrouwd!

Verder blijft het een beetje stuivertje wisselen tussen Antony en David Neres op  rechtsbuiten. Spelen doen ze sowieso allebei, want je kunt de klok erop gelijkzetten dat als de ene Braziliaan naar de kant gaat, de andere ervoor in de plaats komt. Maar wie er tegen Emmen een basisplaats krijgt? Dat mag jij bepalen! 

Je kunt namelijk jouw ideale opstelling maken in onze app. Heb je deze nog niet? Zet ‘m dan snel op je telefoon! Ga vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de wedstrijd tegen Emmen uit. Daarna is het een kwestie van alle spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen. 

Vergeet je creatie trouwens niet te delen op sociale media. Als je #tenhagself aan je post toevoegt, komen er vanzelf medesupporters bij je op de lijn voor een ouderwets potje discussiëren!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >