Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win toffe reflecterende voetbal van VIZION!

Voetballen is leuk, maar weet je wat nóg leuker is? Voetballen met een reflecterende bal van VIZION! En precies dit soort ballen mogen we weggeven aan onze leden. Het gaat om liefst veertien stuks, maar da’s logisch!

16 april 2021 - 11:27
Vizion800
Lucky heeft de bal vast uitgeprobeerd én goedgekeurd! © Ajax Life

Het idee voor deze unieke voetballen begon toen ze bij VIZION zochten naar een innovatieve manier om sporten leuker te maken. Door deze reflecterende ballen wordt bewegen niet alleen veel leuker, maar kun je ook je talenten op een vernieuwende manier laten zien.

De voetbal (maat 5) is gemaakt van kunstleer en heeft een holografisch patroon, waardoor deze reflecteert. Hoe die reflectie precies in zijn werk gaat? Gewoon even de flitser op je telefoon aanzetten en voilà! Wedden dat je helemaal blij wordt van de felle kleuren?

Die blijdschap willen we graag delen met onze leden en daarom geven wij het logische aantal van veertien reflecterende voetballen weg. Het gaat om de multicolor en zilveren variant.

Voordat je kans maakt op één van deze ballen, moet je natuurlijk wel eerst het goede antwoord geven op de vraag hieronder. De prijsvraag is voor leden van de Ajax Kids Club, Ajax Jonge Schare en Ajax Life. Meedoen kan tot en met zondag 25 april. 

Maar er is meer! Leden die helaas niet hebben gewonnen, kunnen alsnog zo’n toffe reflecterende voetbal scoren. Met de kortingscode SVAJAX10 krijg je namelijk tien procent korting én een gratis Pop It Bubble. Deze code is geldig tot en met 31 mei.

Prijsvraag: Van welk merk is de eredivisiebal dit seizoen?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan! Voor een kennismakingslidmaatschap betaal je nu slechts een tientje.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >