Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: volg Ajax Vrouwen tegen FC Twente in finale Eredivisie Cup!

We kijken allemaal reikhalzend uit naar het moment dat het balletje voor Ajax weer gaat rollen, maar voordat er in Heerenveen wordt afgetrapt, staat er nóg een belangrijk duel op het programma. Ajax Vrouwen neemt het in de finale van de Eredivisie Cup op tegen titelhouder FC Twente en ESPN zendt deze eindstrijd uit!

03 april 2021 - 10:19
Tvtipvrouwenec800
Het belooft een spannend potje te worden! © Pro Shots

Kwalificatie voor het WK is heus belangrijk, maar wij kijken toch echt veel liever naar Ajax. En we worden dit weekeinde op onze wenken bediend, want we krijgen zondag niet één, maar twee Ajaxpotjes voorgeschoteld! Voordat de ploeg van Erik ten Hag het opneemt tegen sc Heerenveen, komt Ajax Vrouwen in actie. 

De ‘Amsterdames’ staan namelijk in de finale van de Eredivisie Cup. Dit laddertoernooi werd vorig seizoen in het leven geroepen om de voetkalender wat meer op te vullen. In vijf rondes nemen de acht eredivisieclubs het tegen elkaar op, om uiteindelijk via een soort laddermodel de finale te bereiken. 

Het is voor Ajax Vrouwen de eerste keer dat het in de finale staat. Tegenstander FC Twente bereikte de eindstrijd vorig seizoen al eens en is tevens de titelhouder van het toernooi. In de competitie zijn de twee ploegen met een gelijk puntenaantal eveneens aan elkaar gewaagd. Het belooft dus een spannend potje te worden!

Als jij zin hebt in een fijn begin van een lekkere voetbalzondag, dan doe je er goed aan om je televisie zondag om 12.15 uur af te stemmen op ESPN 1. Als je ook een stukje voorbeschouwing wil meepikken, dan is het zaak om de kijkbuis een halfuurtje eerder aan te zwengelen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >