Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe vlieg jij belangrijke confrontatie met AS Roma aan?

Erik ten Hag greep het uitduel met sc Heerenveen (1-2) aan om wat nieuwe dingen uit te proberen, maar veel tijd om te experimenteren is er tegen AS Roma niet. Ajax moet er tegen de Italianen vanaf het begin staan. Maar met welke elf? Dat vragen we aan jou!

07 april 2021 - 13:21
Th11romathuis800
Wie van deze twee zet jij op het middenveld? © AFC Ajax

Laten we beginnen met nieuws uit de ziekenboeg. Of nou ja, nieuws… We hebben het in dit geval eerder over vraagtekens. Deze staan namelijk achter de namen van Perr Schuurs, Sean Klaiber en Maarten Stekelenburg. We hadden inmiddels op meer duidelijkheid rondom de goalie gehoopt, maar het blijft even afwachten of Stekelenburg er tegen AS Roma bij is.

Goed, dan kunnen we het nu over de opstelling hebben. Daarvoor rollen we de bal even in jouw hoek, want we zijn reuze benieuwd hoe jij het Europese thuisduel met de Italianen zou aanpakken. Er zijn op verschillende posities best wel wat noten te kraken en precies dat vragen we je dan ook om te doen!

Hoe ziet jouw ideale middenveld er bijvoorbeeld uit? Het experiment met Rensch op die positie verliep niet helemaal zoals gehoopt, maar wie weet gun jij het wel een tweede kans. Verder zijn er allerlei verschillende manieren om het verdedigend neer te zetten en valt er ook aanvallend wel het een en ander te bespreken. Zie je, genoeg noten om te kraken! 

We dagen jullie daarom uit om onze app op te starten. Of te installeren, als je dat nog niet hebt gedaan. Klik op het tabblad 'de tribune' en selecteer de wedstrijd tegen AS Roma. Daarna sleep je de poppetjes naar de positie die jij voor ze in gedachten hebt en… voilà!

Deel jouw creatie vervolgens via socials en voeg #tenhagself toe. Een Ajacied zit nooit om een mening verlegen, dus wedden dat andere supporters iets vinden van jouw opstelling? Lekker discussiëren, altijd goed!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >