Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax weet nog niet of Stekelenburg het duel met AS Roma gaat halen

We hadden gehoopt inmiddels wat meer te weten over de blessure van Maarten Stekelenburg, maar in aanloop naar het thuisduel met AS Roma is nog altijd onduidelijk of de keeper fit genoeg is om onder de lat plaats te nemen…

07 april 2021 - 12:31
Steekwelnietroma800
Zien we Steek donderdag onder de lat? Het blijft afwachten. © Pro Shots

Vlak voor de aftrap van sc Heerenveen-uit (1-2) kregen we plots het bericht dat Stekelenburg verkeerd op zijn knie was gevallen. Zijn plekje tussen de palen werd daarom overgenomen door Kjell Scherpen. Ondanks dat de jonge keeper het niet onaardig deed, rees wel gelijk de vraag of Stekelenburg op tijd fit zou zijn voor het thuisduel met AS Roma. 

Op die vraag hebben we tijdens de persbabbel in aanloop naar de belangrijke Europa League-confrontatie met de Italiaanse topclub echter nog steeds geen antwoord gekregen. “Het is geen lange termijn probleem, maar of het snel genoeg gaat voor donderdagavond, zullen we gaan zien,” aldus Erik ten Hag.

Verder staan er ook achter de namen van Perr Schuurs en Sean Klaiber vraagtekens. Schuurs heeft net als Stekelenburg last van de knie en moet de laatste training daarom aan zich voorbij laten gaan. Ook Klaiber traint woensdag niet mee, maar dat heeft alles te maken met het feit dat hij opnieuw vader is geworden. 

Ondanks de onzekerheid rondom het drietal, heeft Ten Hag goede hoop dat ze er tegen AS Roma gewoon bij zijn. En dat hopen wij natuurlijk ook, want Ajax kan een fitte selectie goed gebruiken tegen de Italianen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >