Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax en SV Ajax bevestigen samenwerking met nieuw contract

Ajax en Supportersvereniging Ajax hebben een nieuwe overeenkomst gesloten. De samenwerking heeft al vanaf 1992 het doel de supporters dichter bij Ajax te brengen en Ajax dichter bij de supporters. Dat doen de club en de zelfstandige supportersvereniging gezamenlijk, want net als op het veld kan je samen meer dan alleen.

07 april 2021 - 10:29
Sv Ajax 1200
Al sinds 1992 een prima samenwerking, die verder voortgezet wordt! © AFC Ajax

Belangenbehartiging blijft een belangrijke taak voor de supportersvereniging. Fabian Nagtzaam, directeur-bestuurder van SV Ajax: “De belangen van supporters moeten altijd voorop staan, maar zeker in deze tijden van afstand. Supporters zijn de continue factor binnen de club en zullen die nooit de rug toe keren.”

“Als onze belangen worden geschaad, dan worden ook die van de club geschaad. Wij laten ons dan horen en zien. Je mag ons vergelijken met een waakhond die aanslaat bij onraad, maar verder zeer aaibaar is. Dat kan gaan over voorrangsregelingen, toegangsprijzen en bezoek van uitwedstrijden, maar ook bijvoorbeeld de ‘aanraakbaarheid’ van spelers en de club zelf, zoals bij open trainingen en de Open Dag.”

Ajax’ commercieel directeur Menno Geelen is blij dat de supportersvereniging en Ajax samen blijven optrekken: “De band en het contact met al onze supporters is ontzettend belangrijk. De Supportersvereniging Ajax vertegenwoordigt als onafhankelijke organisatie een grote groep supporters en is voor ons een prettige en betrouwbare gesprekspartner. Daarom ben ik ook blij dat we onze samenwerking met SV Ajax voortzetten. Samen brengen we supporters dichter bij Ajax, hopelijk snel ook weer in het stadion.”

Nagtzaam: “SV Ajax biedt Ajacieden een plek om hun supportersbeleving tot volle uiting te laten komen. Of je nu fanatiek of minder fanatiek bent. Van jong (Ajax Kids Club) tot ouder (Ajax Jonge Schare en Ajax Life) kunnen supporters bij ons terecht.”

“Wij zijn veruit de grootste supportersvereniging van Nederland. De laatste jaren groeiden we van 90.000 naar ruim 110.000 leden en we willen de komende jaren blijven groeien. Dat de club al bijna dertig jaar het vertrouwen geeft aan supporters om zélf invulling te geven aan de verbondenheid met Ajax is een compliment voor ons maar vooral voor de club.”

Nagtzaam vervolgt: “Wij blijven met alle collega’s onderscheidende evenementen organiseren. Ook online en offline blijven we actief, waardoor Ajacieden zo dichtbij mogelijk iets speciaals meekrijgen van de mooiste club van de wereld. Dat is waar we de komende jaren hard aan blijven werken.”

Het lidmaatschap van Supportvereniging Ajax is zeer laagdrempelig en betaalbaar voor iedere Ajacied. Dankzij de verlengde samenwerking kunnen SV Ajax-leden naast het magazine Ajax Life of het Ajax Kids Clubblad ook van vele andere voordelen blijven genieten, zoals onder andere voorrang bij kaartverkoop, kortingsacties, evenementen, prijsvragen en toegang tot spelers met acties en content.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >