Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Haller kan wel wat liefde gebruiken op onze wallpaper!

Na een uitstekende start in Amsterdam zien we Sébastien Haller steeds vaker ploeteren. Het zit gewoon even niet mee, de dingen gaan niet zoals hij wil en dan krijgt de spits ook nog eens een lading kritiek over zich heen. Daarom gunnen wij Haller wat liefde op onze wallpaper!

05 april 2021 - 10:59
Wpheeaja800
Davy is er altijd snel bij voor de broodnodige knuffels! © Pro Shots

Laten we vooropstellen dat die kritiek soms ook gewoon terecht is, hoor. Het is wat overdreven om gelijk te roepen dat Haller een dure miskoop is, maar we weten dat de spits beter kan dan wat hij de laatste weken heeft laten zien. 

Haller is overigens zelf de eerste die dat ook benoemd. De spits is altijd zelfkritisch en weet dat de dingen beter moeten. Hij kan beter, wil beter en werkt dan ook hard om beter te worden. Een schepje erbovenop, een tandje erbij en dan komt het vast goed.

Ondertussen hoopt Haller dat de mensen eens ophouden met voor hem te praten. Dat de dingen niet lopen zoals hij zou willen, heeft volgens hem niks te maken met de veelbesproken vinkjes, zoals wel vaak wordt gesuggereerd. Zijn focus ligt ergens anders.

Op het maken van doelpunten namelijk! En precies dat is wat Haller tegen sc Heerenveen (1-2) deed. Ondanks dat de spits wederom niet in grootse vorm stak, wist hij met een slim uitgestoken voet toch de winnende treffer binnen te prikken. Een flinke opluchting, vooral voor hemzelf.

We vonden het daarom wel eens tijd om Haller na alle ophef wat liefde te gunnen. Zo dacht Davy Klaassen er trouwens ook over, want de middenvelder feliciteerde de doelpuntenmaker met een fijne omhelzing. Hartjes, knuffels, alles! 

Laten we hopen dat Haller hiermee weer de weg naar boven heeft gevonden. En anders wil jij hem vast wel een duwtje in de juiste richting geven door onze wallpaper te downloaden, toch? Precies!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >