Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Doe 26 april mee aan een nieuwe digitale Ajax Life Pubquiz! (VOL)

De vorige digitale pubquiz is amper afgelopen, of de nieuwe staat alweer gepland. Omcirkel maandag 26 april dus maar vast in je agenda, want dan gaan we er weer een fijn quizavondje van maken. Ben jij er ook bij?!

08 april 2021 - 09:46
Pubquizapril800
De kroegen zijn nog gesloten, dus dan maar digitaal! © Pro Shots

UPDATE: DIT EVENEMENT IS VOLGEBOEKT!

Ook wij willen niets liever dan weer de kroeg induiken met andere Ajacieden om een pubquiz te organiseren, maar dat zit er echt nog even niet in. Betere tijden breken heus wel weer aan, hoor. Het is nu vooral even doorbijten, hoe stom het allemaal ook is… 

Om de pijn wat te verzachten, organiseren we gewoon weer een digitale pubquiz! Voor een biertje en bitterballen moet je zelf zorgen, maar een pubquiz spelen in je joggingbroek heeft ook zo zijn voordelen, toch? Precies! Een digitale pubquiz is zo'n gek alternatief nog niet. 

Als je aanwezig wil zijn bij de volgende editie, is het zaak dat je maandagavond 26 april (koningsnacht) blokt in je agenda. Ouderwets op de laatste maandag van de maand, zoals jullie van ons zijn gewend. We hebben via Zoom ruimte voor 55 teams, die allen vanaf 19.45 uur kunnen inbellen. Een kwartiertje later gaan we van start.

In de tussentijd zorgen we dat jouw team een eigen ‘kamer’ krijgt, waar jullie kunnen overleggen zonder dat er stiekem wordt meegeluisterd door de concurrentie. Natuurlijk liggen er ook weer prijzen klaar voor de winnaars, dus zorg dat je goed je best doet! 

Je kunt je via het formulier hieronder opgeven als team. Eén aanmelding staat voor één team. Het doorgeven van je aantal teamgenoten is voor onze administratie, zodat we weten hoeveel Ajacieden er precies deelnemen.

UPDATE: DIT EVENEMENT IS VOLGEBOEKT!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >