Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life 8: win boek over Menzo, Maradona of Ajaxversie van These Football Times!

Er komen tijdens het seizoen flink wat voetbalboeken uit. In ons magazine Ajax Life besteden we elke editie aandacht aan nieuwe (en soms oude) publicaties. Extra leuk: als lid van SV Ajax maak jij kans een tof boek te winnen en we hebben veel leuks in de aanbieding!

01 april 2021 - 09:15
Boekenal3 800
Heb jij nog plaats in je boekenkast? © Ajax Life

In het achtste nummer van dit seizoen besteden we aandacht aan drie uiteenlopende boekwerkjes. Als lid van SV Ajax maak je kans om één van de onderstaande producties te winnen. Heb jij nog plaats in je boekenkast? Mooi! Check hieronder dan snel welke boeken we voor je in de aanbieding hebben.  

We beginnen met het boek Menzo. Begin april verschijnt zijn biografie, opgetekend door Ajax Life- eindredacteur Mike van Damme. De keeper heeft een verhaal te vertellen. Van de jongen uit Amsterdam-Oost die misschien wel liever piloot was geworden tot de onomstreden basisspeler die uiteindelijk omstreden wordt. Een gevecht onder de lat.

Verder geven we exemplaren van Op zoek naar Maradona weg. In dit prachtboek schetst Sjoerd Mossou wat ‘Diego’ voor velen bijzonder maakt. Tijdens het lezen maak je een wereldreis door het leven van de grootste aller tijden. Onze favoriete passage gaat over het verstopte museum van de familie Vignati, maar meer verklappen we nog niet! 

Tot slot maak je kans op de Ajaxvariant van These Football Times, met daarin fraaie verhalen, mooi papier, toffe fotografie en dito illustraties. De herdruk is inmiddels uitverkocht, maar wij mogen de laatste exemplaren weggeven. De redactie van het blad komt trouwens komend najaar met een speciale Cruijff-editie.

Wil jij kans maken op één van deze boeken? Lees dan Ajax Life 8 en doe mee met onderstaande prijsvraag. Het antwoord vind je ergens in de achtste editie van het magazine. Meedoen kan tot en met donderdag 29 april. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen. 

Prijsvraag: Wat dacht een vierjarige Davy Klaassen toen hij zijn vader een strafschop zag stoppen?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van de Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan! Voor een kennismakingslidmaatschap betaal je nu slechts een tientje.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >