Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Uitzending Ajax zorgt voor hoop: keert oude logo terug op shirt?

Ajax schotelde de seizoenkaarthouders maandagavond een heus online-evenement voor. Er werd teruggeblikt op het afgelopen coronajaar, terwijl ook vooruitgekeken werd naar dingen die komen gaan. Iets met het oude logo op het shirt van volgend seizoen…?

16 maart 2021 - 10:30
Oude Logo 1200
Deze kwam tweemaal prominent in beeld toen het shirt ter sprake kwam. © De Brouwer

Ho, wacht, even terug! Disclaimertje en alles, want we beloven hierbij dus zeker niet dat het gebeurt, maar we kunnen op z’n minst stellen dat de club de hype over de terugkeer van het oude logo op het Ajaxshirt fors aanwakkerde.

Het oude logo op wedstrijdshirts van Ajax. Voor de een een grote wens, voor de ander geen must. Maar liet de club maandagavond nou ruimte voor een mogelijke terugkeer? Veel supporters die waren ingeschakeld, wisten het in elk geval zeker. De hint was volgens hen duidelijk. Wat was er precies aan de hand?

Nou, commercieel directeur Menno Geelen liet weten dat de shirts voor volgend seizoen al klaar zijn. Hoe die eruit komen te zien, dat gaan we allemaal wel merken, maar terwijl hij aan het woord was, kwam twee keer weinig subtiel het spandoek op Zuid in beeld. Widescreen alles. Precies, ‘die ouwe’. Het oude logo. Het woord ‘nostalgie’ viel.

Geelen: “Over alle shirts is discussie, behalve misschien over het Europese shirt dit jaar. Daar waren nagenoeg geen negatieve geluiden over. Over het shirt van volgend jaar… Ja, daar mag ik nog niet te veel over zeggen. Adidas is een belangrijke sponsor, dus ik zal niet alles verklappen. Maar ik denk wel dat we volgend seizoen een shirt hebben waar een heel groot deel van de fans enthousiast van wordt. Ik persoonlijk in ieder geval wel. En Edwin ook.”

Op sociale media leken supporters het zeker te weten. Dit waren kant en klare hints naar de terugkeer van die ouwe. Als dat zo is, dan raden we Ajax aan een enorme voorraad in te slaan!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >