Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life 7: win boek over Olympisch Stadion of De Meer!

Er komen tijdens het seizoen flink wat voetbalboeken uit. In ons magazine Ajax Life besteden we elke editie aandacht aan nieuwe (en soms oude) publicaties. Extra leuk: als lid van SV Ajax maak jij kans een tof boek te winnen en we hebben veel leuks in de aanbieding!

04 maart 2021 - 08:29
Boekenal3 800
Heb jij nog plaats in je boekenkast? © Ajax Life

In het zevende nummer van dit seizoen besteden we aandacht aan drie uiteenlopende boekwerkjes. Als lid van SV Ajax maak je kans om één van de onderstaande producties te winnen. Heb jij nog plaats in je boekenkast? Mooi! Check hieronder dan snel welke boeken we voor je in de aanbieding hebben.  

We beginnen met het boek Het Olympisch Stadion. Ajax nam in 1996 niet alleen afscheid van De Meer, maar ook van het ‘Olympisch’. Daarna ontstond er een heel politiek spel. Slopen? Of koesteren en renoveren? Een plek met talrijke verhalen dus. Dit boek vertelt en verbeeldt het verhaal.

Verder geven we exemplaren van Een mooi huis in een grote tuin weg. Hou je van Ajax, historie, anekdotes, architectuur, sentiment en nostalgie? Dan is dit zo’n beetje de beste aanvulling voor je boekenkast! Een prachtig bundelwerk over zestig jaar Ajaxhistorie in De Meer.

Tot slot maak je kans op het boek In de catacomben, met daarin fraaie foto’s van de verhuizing naar de Arena. De Ajaxziel gevangen in zeventig foto’s, citaten en gedichten. Een aanrader voor Ajacieden! Mooi detail: na de sloop van De Meer kregen bewoners van de nieuwe woonwijk allemaal een boek door de brievenbus.

Wil jij kans maken op één van deze boeken? Lees dan Ajax Life 7 en doe mee met onderstaande prijsvraag. Het antwoord vind je ergens in de zevende editie van het magazine. Meedoen kan tot en met donderdag 25 maart. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen. 

Prijsvraag: hoeveel spelers werden er vervroegd vanuit de Onder 18 naar Jong Ajax doorgeschoven?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van de Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan! Voor een kennismakingslidmaatschap betaal je nu slechts een tientje.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >