Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax krijgt FC Groningen op de knieën en dat schreeuwt om wallpaper!

Je moet het altijd weer eventjes zien te doen, winnen van FC Groningen. Het klinkt zo simpel. Maar als het allemaal zo simpel was, vormde Groningen geen potentiële bananenschil. Toch wisten we ergens, binnen de kortste keren, gelukkig dat het de goede kant op zou gaan. En dat ging het: 3-1!

07 maart 2021 - 22:23
Wallpaperajagrocar
We hadden al vrij snel het vermoeden dat er een wallpaper kwam! © Pro Shots

We maakten ons vooraf best een beetje zorgen om Groningen-thuis. Weet je nog, vorig seizoen? Toen was er een rode kaart nodig vanwege tijdrekken bij een ingooi voordat Ajax in de slotfase het verschil kon maken. Dit seizoen is gelukkig niet vorig seizoen, dat scheelt!

Nee, dit seizoen greep Ajax direct zijn stugge opponent bij de strot en drukte het de keel dicht. Het leidde tot een spervuur aan kansen, waarvan er slechts eentje werd benut. Met een klein beetje dank aan Damil Dankerlui, maar ach, toch vooral dankzij Ryan Gravenberch. En Neres. En Tadic.

Maar goed, het was nu eenmaal Gravenberch die mocht juichen. We juichen voorlopig iets af als Ajacieden. En dat houden we graag zo. Daarom vieren we ieder doelpunt, iedere overwinning en dan zien we aan het einde van de rit wel wat dat precies oplevert. Lekker doorgaan zo.

Als Ajax zo doorgaat, komt het goed. En kunnen we dit seizoen nog wel een paar wallpapertjes maken. Dit keer is Gravenberch de hoofdrolspeler. We kunnen jullie alleen maar aanbevelen om onze wallpapers te downloaden en lekker door te wisselen, precies zoals Erik ten Hag doet.

De wallpaper is al op maat gesneden voor je mobiele telefoon, dus je hoeft 'm alleen maar te downloaden en te installeren. Fluitje van een cent. Het zware werk is al gedaan. Profiteer ervan!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >