Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

We doen het gelijk nu het weer kan: Kudus op de wallpaper!

Als zich een kans voordoet, kun je die maar beter gelijk grijpen. Ajacieden begrijpen vast wat we bedoelen. Daarom hebben we na Ajax - Sparta maar direct een wallpaper van Mohammed Kudus gemaakt! De overwinning (4-2) moet gevierd en de rentree van de Ghanees evenzeer!

22 februari 2021 - 12:02
Wallpaperajaspacar
Helaas geen juichfoto, want die kwamen net ff slecht uit... © Pro Shots

We zijn Kudus een maandje of vier kwijt geweest vanwege een knieblessure en juist toen het met zijn herstel de goede kant opging, bleek er toch nog een kleine omweg noodzakelijk. Maar nu is Kudus terug. Echt terug. Hopen we althans!

Het was even wennen, even warmdraaien en kappen plus draaien oogde de eerste minuten nog een beetje roestig, maar toen het vertrouwen groeide, bleef de bal steeds dichterbij het onderstel van de middenvelder. Hopelijk vermaakt Kudus ons snel weer zoals hij van de zomer ook deed!

Het is bovendien fijn dat Ajax er met Kudus weer een optie bij heeft, al is het maar om Davy Klaassen niet over de kling te jagen. De wedstrijden blijven elkaar maar in hoog tempo opvolgen. Herstel: de belangrijke wedstrijden blijven elkaar maar in hoog tempo opvolgen!

Ajax heeft iedereen nodig en gaat iedereen nog keihard nodig hebben. Dan kun je maar beter zo'n beetje alle posities dubbel bezet hebben, zodat je per wedstrijd een opstelling krijg met de spelers die Erik ten Hag het beste denkt te kunnen gebruiken.

Wij zijn en blijven benieuwd! Waar ligt de top van Ajax? En gaat Kudus de ploeg hier naartoe stuwen? De antwoorden volgen in de komende weken. Wat zou het soms fijn zijn als je in de toekomst kunt kijken. Al is het maar een dag of zeven...

Voor nu moet je het doen met kijken naar een wallpaper van Kudus, als je 'm tenminste installeert als achtergrond van je telefoon. Doen hoor.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >