Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel of Ajax in Eindhoven tik uitdeelt aan PSV!

Het is inmiddels vaste prik geworden: voorspellen met SV Ajax en Poules.com! Ook dit seizoen kun je weer toffe prijzen winnen met jouw voorspellende gaven. Deze keer vragen we je om in je glazen bol te kijken voor de topper tegen PSV.

27 februari 2021 - 09:50
Poulespsvuit800
Ajax speelde vorig seizoen nog gelijk in de lampenstad (1-1). © Pro Shots

Net als vorig seizoen bieden SV Ajax en Poules jou weer de kans om toffe prijzen binnen te slepen. Daar moet je natuurlijk wel eerst wat voor doen, namelijk je voorspelling loslaten op de wedstrijden die Ajax speelt. Dit keer is het tijd om de meestervoorspeller in jezelf te vinden voor het uitduel met titelconcurrent PSV!    

Als je de uitslag goed voorspelt, verdien je 15 punten. Als je alleen de winnaar juist hebt ingevuld, krijg je 8 punten. Je kunt ook nog een doelpuntenmaker aan Ajaxzijde kiezen. Weet Ajax in Eindhoven een tik uit te delen aan PSV? De keuze is aan jou! 

Niet alleen over de wedstrijden van onze club is het mogelijk je hersenen te kraken, want de hele komende speelronde kun je proberen te voorspellen. Weet VVV-Venlo bijvoorbeeld punten te pakken tegen Vitesse? En wat verwacht jij van die andere topper tussen AZ en Feyenoord?  

De poule is alleen voor de volwassen leden van SV Ajax (Ajax Life) en je neemt het op tegen een hoop andere Ajacieden. Wie uitblinkt in voorspellen, maakt kans op mooie prijzen. Zo ligt er voor de maandwinnaar een sporttas klaar, terwijl de winnaar van het algemeen klassement een gesigneerd Ajaxshirt ontvangt.    

Lijkt het je leuk om mee te doen? Voor Androidgebruikers werkt het als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu naar Poules. Gebruikers van iOS verwijzen we graag door naar de website van Poules, waarop je ook van achter je pc kunt meedoen. Aanmelden gaat op basis van je lidnummer en leden die vorig jaar al meededen, moeten zich even opnieuw aanmelden.

Succes!  

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >