Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: volg Ajax tegen Lille OSC in de Europa League!

Weet Ajax donderdag een plekje in de achtste finales van de Europa League te veroveren? Dat is de vraag waar we tijdens de return tegen Lille OSC antwoord op krijgen. Eén ding is in ieder geval zeker: je hoeft dankzij onze TV-tip helemaal niks te missen van het duel!

25 februari 2021 - 12:51
Tvtiplillethuis800
Voel jij al wedstrijdspanning voor vanavond? © Pro Shots

Ajax verschafte zichzelf in Rijsel een prima uitgangspositie voor de return, maar het tweeluik met Lille is nog zeker niet beslist. Pas in de Johan Cruijff Arena wordt echt bepaald wie er doorstoot naar de volgende ronde. Goede uitgangspositie of niet, het belooft een spannende pot te worden!

Als je niks wil missen van het duel met Lille, dan is het zaak dat je de kijkbuis om 18.55 uur afstemt op RTL 7. Of ESPN 2, dat kan ook. Het is maar net welke commentator je het fijnst vindt om naar te luisteren.

Bij RTL begint het voorbeschouwen om 18.00 uur, terwijl ze bij ESPN een kwartiertje eerder starten. Uitgebreide bespiegelingen achteraf zitten er helaas niet in, want de zenders moeten na het eindsignaal van Ajax - Lille al snel over naar het duel tussen PSV en Olympiakos. 

Heb je geen televisiescherm tot je beschikking? Geen zorgen! Er zijn gelukkig altijd nog mensen bij de radio die je op de hoogte houden. Bij NPO Radio 1 zitten ze om stipt 19.00 uur klaar, maar je kunt er ook voor kiezen om naar Ajax Radio te luisteren. Dit doe je via JUKE.

En natuurlijk zijn wij van @ajaxlife ook van de partij in de Arena! We gaan voor jullie TwitterenFacebooken én Instagrammen.  

Kijk je mee?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >