Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke achterhoede hou jij stand tegen PSV?

Met de absentie van Noussair Mazraoui, Nico Tagliafico en waarschijnlijk Daley Blind kan er in de laatste linie weer flink worden gepuzzeld. We leggen de puzzelstukjes even in jouw hoek, want jij hebt vast wel een idee over hoe de opstelling eruit moet komen te zien. Hoog tijd voor Ten Hags elf!

27 februari 2021 - 11:02
Th11psvuit800
Zowel Rensch als Timber zijn achterin op meerdere plekken inzetbaar. © AFC Ajax

De beschikbare spelers waar Erik ten Hag uit kan kiezen, wisselen de laatste weken nogal. Als de ene speler net terugkeert van een blessure, is de ander juist weer geschorst. En zo blijft het iedere keer schuiven met de opstelling. Gelukkig heeft Ten Hag meer dan elf basisspelers!

Voor het duel met PSV kunnen we sowieso één afwezige noteren. Voor Mazraoui komt de topper echt nog te vroeg. Verder staan er redelijk grote vraagtekens achter de namen van Tagliafico en Blind. Zo’n vraagteken wil nog wel eens de goede kant op vallen, maar de laatste weken vielen ze juist de verkeerde kant op…

En dus moet er in de laatste linie wederom worden gewisseld, geschoven en gepuzzeld. Maar dat laten we lekker aan jou over. Jij hebt vast wel een idee over hoe de opstelling eruit moet komen te zien! Schuif je Devyne Rensch bijvoorbeeld door naar de linksbackpositie? En wat doe je dan met het vrijgekomen plekje op rechtsback?

Om jouw ideale startformatie samen te stellen voor het duel met de Lampenclub open je eerst onze app. Heb je die nog niet? Download ‘m dan snel! Selecteer vervolgens het tabblad ‘de tribune’ en kies de wedstrijd tegen PSV. Daarna is het een kwestie van de spelers naar de juiste plek slepen.

Heb je jouw ideale elf gevonden? Mooi! Plaats deze dan op de socials voorzien van #tenhagself. Misschien kijkt de trainer wel mee!

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >