Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: Kies jij voor Stekelenburg, Scherpen of Kotarski tegen FC Utrecht?

Ajax en FC Utrecht spelen zondag voor de vierde keer (!) dit seizoen tegen elkaar. Het is dus zaak om de Domstedelingen te verrassen en daar zijn gelukkig genoeg mogelijkheden voor. Met Sébastien Haller, Oussama Idrissi en wellicht Mohammed Kudus bijvoorbeeld! Andre Onana doet sowieso niet mee…

05 februari 2021 - 11:48
Keepers 1200
Voorlopig mag Onana alleen trainen... © AFC Ajax

Ach, ach, ach… Onana. Het grote nieuws van vrijdagmorgen kwam als een mokerslag aan. De Uefa schorst de publiekslieveling voor twaalf maanden wegens het onbewust overtreden van dopingregelgeving. Wat een ellende… Het houdt niet op, niet vanzelf. Hij kan weer van stal.

Dus ja. Ja. Pfoe. We moeten door snuiters. We moeten immers altijd door. Het is dus zaak om Maarten Stekelenburg of Kjell Scherpen naar de juiste positie te slepen als je aan de slag gaat in onze app met #tenhagself. Er moet immers toch iemand onder de lat plaatsnemen, nietwaar? Ook Dominik Kotarski is beschikbaar.

Maar toch effe, hoor. Het kan niet op met slecht nieuws, lijkt wel. Allemachtig. Gelukkig kun je Haller wél gewoon inschrijven voor FC Utrecht-thuis. Dat is tenminste nog iets. De spits is beschikbaar in onze app, maar niet in de Europa League. Nou ja, dat verhaal is bekend.

Goed nieuws is er toch ook. Gelukkig maar. Je kunt nieuwkomer Idrissi namelijk een plekje op het veld geven, mocht je dat willen. We hebben de aanvaller gelijk toegevoegd aan onze app, dus de technicus is inzetbaar. Erik ten Hag liet weten dat Idrissi – met rugnummer 9 – klaar is om een rol te spelen.

Wie er mogelijk ook bij zit? Kudus! Nou, dat is tenminste iets, deze dagen. Of hij klaar is om in de basis te beginnen is de vraag, maar mocht jij het aandurven, dan kan het in elk geval.

Open dus snel de app op je mobiel en stel jouw ideale elf samen voor zondag. Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en selecteer Ajax - FC Utrecht. Vervolgens bepaal je de tactiek en sleep je alle spelers naar de juiste positie. Ben je klaar? Deel dan je opstelling op socials met de hashtag #tenhagself.

Wij zijn benieuwd op welke elf namen jij uitkomt! Sander dropte zijn opstelling al, zoals je hieronder ziet. Hij moet qua keepers nog even terug naar de tekentafel!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >