Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

SV Ajax komt met special over Ajax' eerste Europa Cup 1

Dat het geen jaar is zoals alle andere jaren, is duidelijk. Daarom proberen wij als SV Ajax juist in deze moeilijke tijden van afstand dichtbij onze leden te blijven. Door allerlei initiatieven online, maar ook offline. Met al die extra initiatieven proberen wij onze leden toch meer dan waar voor hun lidmaatschapsgeld te bieden.

25 februari 2021 - 09:23
Specialaankondiging800
Hier alvast een kleine sneak preview! © Kick uitgevers

Eerder dit seizoen hebben al onze leden – bovenop de reguliere voordelen – een verjaardagskalender thuisgestuurd gekregen. Toen kondigde wij al aan dat onze Ajax Life- en Ajax Jonge Schare-leden hun brievenbus tegen het einde van het seizoen wederom in de gaten moeten houden.

Directeur Fabian Nagtzaam: “Met gepaste trots kunnen wij, na maanden inspirerende arbeid, eind april een super-dikke special naar onze leden sturen, waarin wij terugblikken op de eerste Europa Cup 1-winst van Ajax in juni 1971. De club kwam eerder dit seizoen zelf al met een jubileumshirt als hommage aan dat prachtjaar. Wij vinden deze special een mooie aanvulling daarop. Voor en door de supporters.”

Samen met partners, speciaal voor onze leden
Samen met onze partners Kick uitgevers en ZPRESS hebben wij unieke verhalen en beelden verzameld en deze gebundeld in een 156 pagina’s tellend magazine, met fraaie historische afbeeldingen in kleur. Deze valt als extraatje bij Ajax Life- en Ajax Jonge Schare-leden op de deurmat.

We proberen de tijdsgeest van toen te vatten in deze special. In het kader van ‘voetbalopvoedkunde’ voor de jongere Ajacieden onder ons: dit was de tijd waarin Ajax begon aan zijn trilogie en drie jaar lang de beste van Europa was, iets waar wij nu alleen maar van kunnen dromen. Daarnaast laten wij Amsterdam in woord en beeld zien in de roerige jaren zeventig.

Een speciale uitgave met verhalen dus, die nog nooit zijn gelezen en beelden die vele ogen nog niet hebben gezien. Exclusief voor onze leden, een echt bewaarnummer. Een cadeau waarmee wij iedereen een plezier doen.

Nóg een mooi extraatje
Onze partner Kick brengt zelf ook een prachtig boek uit onder de naam ‘Trilogie - Ajax heeft de Europa Cup’, over de drie seizoenen dat Ajax zijn naam voor altijd vestigde in Europa. Daarnaast krijgen zowel Sjaak Swart, Johnny Rep als Ruud Krol ieder hun eigen luxe-box, bestaand uit een gepersonaliseerd boek en toffe sweater met gesigneerd label.

Trilogie is nu ook exclusief voor leden van SV Ajax te bestellen… met een extra voordeel! Bij aankoop van het vuistdikke boek krijg je een fraaie artprint van 28,5 x 28,5 cm. En wie een Trilogie 'de luxe' bestelt, krijgt een nog groter cadeau: een gratis boek. Je kunt kiezen uit de biografie van Sjaak Swart of Piet Keizer. Hier vind je meer informatie over deze actie.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >