Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bestel Trilogie en krijg er als lid van SV Ajax een fraai cadeau bij!

Het is op 2 juni precies vijftig jaar geleden dat Ajax zijn eerste Europa Cup 1 won. Om dit jubileum te vieren, komt Kick uitgevers met het vuistdikke boek 'Trilogie - Ajax heeft de Europa Cup', over de Europese triomfen in 1971, ’72 en ’73. Leden van SV Ajax die het boek bestellen, krijgen er gratis een prachtige artprint van de coverfoto bij. Bestel je de luxe-editie? Dan krijg je er zelfs een gratis boek bij!

27 februari 2021 - 13:41
Kickactie800 2
Kijk, zo zien de prachtige exemplaren eruit! © Kick Uitgevers

In de tweede helft van de jaren zestig begint Ajax aan een zegetocht door Nederland. Daarna wordt Europa veroverd. In de Europa Cup 1 is Ajax drie seizoenen aaneen ongenaakbaar en het meest prestigieuze toernooi in het internationale clubvoetbal wordt dan ook drie keer gewonnen. Het zijn gouden jaren voor de Amsterdammers.

Eind mei brengt Kick uitgevers het boek 'Trilogie - Ajax heeft de Europa Cup', waarin een ode wordt gebracht aan de drie Europacup-zeges. Voor deze gelegenheid komen er ook drie luxe-edities (in beperkte oplage) op de markt. Zowel Sjaak Swart, Johnny Rep als Ruud Krol krijgen ieder hun eigen box, bestaande uit een gepersonaliseerd boek en toffe sweater met gesigneerd label.

Maar dat is nog niet alles… Als lid van de Supportersvereniging Ajax krijg je bij aankoop van Trilogie een fraaie artprint van 28,5 x 28,5 cm. En wie een Trilogie 'de luxe' bestelt, krijgt een nog groter cadeau: een gratis boek. Je kunt kiezen uit de biografie van Sjaak Swart of Piet Keizer

Trilogie is vanaf dit moment te bestellen. In het formulier hieronder checken we even of je écht lid bent. Als je gegevens kloppen, word je doorverwezen naar de speciale bestelpagina bij Kick. De actie loopt tot 22 april en de boeken worden eind mei verzonden. 

We benadrukken nog maar eens: deze actie is echt alleen voor leden van Ajax Life, Ajax Jonge Schare en Ajax Kids Club. Ben je nog geen lid, maar wil je wel gebruik maken van deze actie? Dat kan! Met ons kennismakingslidmaatschap word je al lid vanaf 5 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >