Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Juist nu in coronatijd! Doe mee aan het grote KNVB Fanonderzoek!

Grote kans dat je al wel eens eerder van het KNVB Fanonderzoek hebt gehoord. Of dat je zelfs hebt meegedaan. Juist dat is wat we nu van je vragen! Meedoen! Waarom? Dit is belangrijk. De vragen gaan over corona, maatregelen en hoe het verder moet als er weer publiek welkom is in stadions.

16 februari 2021 - 17:14
Coronafanonderzoekcar
We kijken ontzettend uit naar het moment waarop we ons mogen melden! © De Brouwer

We willen niets liever dan weer kaartjes kopen, bliepjes horen, lampjes op groen zien springen, door een tourniquet draaien en dan op weg naar ons eigen vak en ons eigen stoeltje. Maar laten we eerlijk zijn: het duurt nog wel eventjes voordat alles straks echt weer als vanouds is.

Ook in de tussentijd zijn er volop vragen om te beantwoorden. Wat wil je wel, wat wil je niet? Zou jij richting stadion gaan als een mondkapje verplicht is? Of als je niet mag zingen? En stel dat je van aftrap tot eindsignaal niet van je plek mag, wat dan?

Maar er is meer: ben jij bijvoorbeeld tevreden over de manier waarop Ajax contact met jou probeert te houden terwijl de stadions leeg moeten blijven? En zo niet, welke suggesties heb jij voor de club? Kortom, het betreft hier een boeiende, interessante, veelzijdige vragenlijst.

En dat terwijl de enquête niet eens overdreven lang is. Nee hoor, je rolt er zo doorheen. De vragen zijn dan ook niet moeilijk om te beantwoorden en er worden evenmin lange antwoorden van je verlangd. Wel mag je op sommige punten een toelichting geven.

Kortom, het is van belang dat zoveel mogelijk supporters in algemene zin en specifiek Ajacieden de vragenlijst naar waarheid invullen. Dan kan de club hiermee aan de slag, in voorbereiding op het heropenen van de Johan Cruijff Arena. Laten we hopen dat er snel een stip op de horizon staat.

Het zal misschien allemaal niet meteen volgens het perfecte plaatje zijn, maar zolang club en supporters elkaar begrijpen, kunnen we een heel eind komen. Help Ajax, help jezelf!

Oh ja, het onderzoek is anoniem en wordt uitgevoerd door het onafhankelijke bureau Markteffect. Invullen kan tot zondag 21 februari.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >