Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life 6: win boek Stille Velden, Hard Gras of Voorkom de Crisis!

Er komen tijdens het seizoen flink wat voetbalboeken uit. In ons magazine Ajax Life besteden we elke editie aandacht aan nieuwe (en soms oude) publicaties. Extra leuk: als lid van SV Ajax maak jij kans een tof boek te winnen en we hebben veel leuks in de aanbieding!

04 februari 2021 - 09:34
Boekenal3 800
Heb jij nog plaats in je boekenkast? © Ajax Life

In het zesde nummer van dit seizoen besteden we aandacht aan drie uiteenlopende boekwerkjes. Als lid van SV Ajax maak je kans om één van de onderstaande producties te winnen. Heb jij nog plaats in je boekenkast? Mooi! Check hieronder dan snel welke boeken we voor je in de aanbieding hebben.  

We beginnen met het boek Stille Velden, waarin bizarre sportverhalen uit de lockdown worden behandeld. Je eerste reactie is misschien: waarom een boek lezen over een situatie waarin ik als supporter totaal niet wil zitten? En toch is het de moeite waard om te lezen! Naast grote verhalen over bijvoorbeeld het stilleggen van de eredivisie, schreef Hans Klippus ook over klein leed van het afgelopen jaar. 

Verder geven we exemplaren van Hard Gras 135 weg, waarin onder andere Thomas Heerma van Voss een prachtstuk schreef over zijn behoefte aan een bal in pandemie- tijd. ‘Je schiet als Mark van Bommel. Een zinnetje dat als compliment bedoeld was, maar toch als een belediging voelde.’ Daarnaast kreeg Hard Gras toegang tot de privé-archieven van Jany van der Veen.

Tot slot maak je kans op het boek Voorkom de Crisis! Na zijn bundel ‘Alles of Niets’ laat oud- basketbalcoach Ton Boot nu opnieuw fijn van zich horen in lettervorm. Dit boek gaat indirect over Ajax, over topsport en over succesvol zijn. Beheers de neerwaartse spiraal die altijd dreigt, want dat is een voorwaarde om succesvol te zijn. Veel theorie, maar fijn opgeleukt met de praktijk. 

Wil jij kans maken op één van deze boeken? Lees dan Ajax Life 6 en doe mee met onderstaande prijsvraag. Het antwoord vind je ergens in de zede editie van het magazine. Meedoen kan tot en met donderdag 25 februari. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen. 

Prijsvraag: welk cijfer scoorde Ekkelenkamp minimaal altijd volgens Gerry Vink?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan! Voor een halfjaarlidmaatschap betaal je nu slechts veertien euro.

  • Het formulier kon tot 25-2-2021 23:59:00 worden ingevuld

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >