Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Warming-up Ajax Life Podcast #37: de klassieker met Van Loen!

Vrijdag kun je ‘m weer beluisteren: de podcast voor Ajacieden en door Ajacieden. We gaan het natuurlijk hebben over de klassieker en we hebben een speciale gast: John van Loen. Een veelbesproken spits, ook in zijn tijd bij Ajax.

16 december 2021 - 16:27
Vanloen1200ai
Vrolijkheid bij de opkomst van Van Loen in De Meer. © AFC Ajax

De KNVB-bekerwinst op BVV Barendrecht was er niet eentje waardoor de borrelnoten door de huiskamer vlogen. Toch gaan we het in de podcast uiteraard hebben over de jongelingen en debutanten die van Erik ten Hag de kans kregen om zich te tonen, in het spookachtige decor dat de Johan Cruijff Arena nu is.

Dat Feyenoord dezelfde avond 120 minuten tot het gaatje moest gaan en werd uitgeschakeld door FC Twente, gaf wat meer aanleiding tot enthousiasme. Ook omdat zondag de klassieker in Rotterdam op het programma staat. De ploeg van Arne Slot heeft vast zware benen en een zwaar gemoed gehad na de 2-1-uitschakeling in de beker.

Aanbevolen
Ten Hag ziet dat Berghuis plezier heeft en geen ‘domme dingen’ meer doet

Wie is beter dan John van Loen, spits in dienst van beide klassieke clubs, om als gast te hebben voorafgaand aan de topper? De lange spits van weleer komt vertellen over z’n nieuwe boek – met de passende titel ‘Over De Rooie’ – maar ook over zijn tijd in De Meer, de concurrentie met spelers als Stefan Pettersson en Dennis Bergkamp.

Kortom, het wordt een toffe uitzending. Dus wij zeggen: je moet luisteren, gewoon doen!

Aanbevolen
Ten Hag verwacht niks minder dan vlijmscherp Ajax in De Kuip

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >