Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stel jouw vraag aan doelman Pasveer!

We hebben in ons magazine Ajax Life de rubriek 'Vragenvuur' en dat is leuk! Waarom? Nou, bij die rubriek schakelen we de hulp van onze leden in. Jullie bepalen namelijk welke vragen een speler krijgt. Dit keer is Remko Pasveer aan de beurt.

13 december 2021 - 13:12
Pasveervragenvuur800
Wat wil jij weten van ‘De Knot’? © AFC Ajax

Het Ajaxavontuur van Pasveer pakte heel anders uit dan vooraf werd verwacht. Op de positieve manier dan. Hij is gepromoveerd tot eerste keeper, speelt op het hoogste niveau in de Champions League en doet dat nog naar behoren ook. Hoog tijd om bij te praten met de doelman!

Jullie bepalen de inhoud van het gesprek. Ja, echt! We leggen Pasveer geen vragen voor die we zelf hebben bedacht, maar die zijn ingestuurd door onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. We verwachten natuurlijk wel een stukje originaliteit. De standaardvragen kennen de spelers onderhand wel.

Aanbevolen
Don’t worry en win een Marley-sleutel van Bonebakker!

De supporter die de leukste vraag instuurt, gaat er vandoor met een toffe beloning. Welke prijs we weggeven? Dat houden we nog even geheim. Pasveer zit in ieder geval in de jury. Hij bepaalt welke vraag hij het allerleukst vindt en wie zich op een cadeautje mag verheugen.

Dus hup, snel aan het bedenken geslagen! Je moet er immers rap bij zijn, want het interview met Pasveer is al snel. Stuur jouw vraag daarom vóór woensdag 15 december 17.00 uur per mail naar redactie@svajax.nl. Vergeet niet je achtcijferige lidnummer mee te sturen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >