Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Don’t worry en win een Marley-sleutel van Bonebakker!

De feestdagen staan voor de deur en dus is het tijd voor cadeautjes! Wij van Ajax Life dragen graag bij aan alle feestvreugde en geven daarom Bonebakkers gouden Sleutels van Amsterdam weg… Met een Marley-tintje!

10 december 2021 - 12:37
Bonebakkermarley800
‘Don’t worry, about a thing…’ © Bonebakker

Bonebakker bestaat al sinds 1792 en is daarmee de oudste juwelier van Nederland. De originele Sleutel van Amsterdam is dan ook in 1806 door Bonebakker gemaakt en destijds overhandigd aan Napoleon. De sieraden van Bonebakker zijn dus al eeuwenlang een begrip in Amsterdam en tevens geliefd bij veel Ajacieden. 

Nu door naar de prijzen! Het gaat om twee Sleutels van Amsterdam, in een limited edition Marley-jasje en in achttien karaat geelgoud met diamant (t.w.v. 590 euro). De sleutels zijn voorzien van rode, gele en groene saffieren. Precies, de reggae-kleuren!

De sleutels zijn bedoeld als hanger, voor aan een ketting bijvoorbeeld. Check het plaatje hieronder maar, dan snap je wat we bedoelen. De sieraden mogen gerust ‘exclusief’ worden genoemd, want er zijn maar twee exemplaren van. En die mogen wij weggeven!

Bonebakkermarleyhanger

Wat je moet doen om kans te maken op de sleutels? Nou, ons laten weten voor wie en waarom jij graag één van deze sieraden wil winnen! Je kunt meedoen tot en met zondag 19 december en de prijsvraag is speciaal voor Ajax Life-leden.

Overigens krijgen al onze leden ook nog eens korting bij Bonebakker. Op alle gouden Sleutels van Amsterdam krijg je vijftien procent korting. Gebruik daarvoor de code svajax-goud. Liever een zilveren Sleutel van Amsterdam? Dat kan ook! Daarvoor gebruik je de code svajax-zilver en krijg je dertig procent korting. 

Prijsvraag: Voor wie en waarom wil jij graag één van deze sleutels winnen?

Nog geen lid, maar wel kans maken op dit soort toffe prijzen? Sluit je dan aan bij de Supportersvereniging Ajax!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >