Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Trakteer jezelf of mede-Ajacied op nostalgische Ajaxkalender!

De nieuwe nostalgische Ajaxkalender is er weer! De editie voor 2022 is een must voor alle Ajaxsupporters. De nadruk van de kalender ligt op het verleden, maar ook recentere periodes hebben in fraaie beelden aandacht gekregen. Een prima cadeautje voor onder de kerstboom!

07 december 2021 - 14:41
Ajaxkalender800 (1)
Dit is een serieus fraaie cover! © Kick Uitgevers

De kalender van Kick Uitgevers is verkrijgbaar op A2-formaat (60 x 40 cm). Dertien iconische kleurenbeelden over de rijke geschiedenis van Ajax doen je wegdromen in het romantische verleden van de club. Het zijn indringende beelden waar je naar blijft kijken en die na het einde van een jaar niet worden weggegooid.

De jaren zestig en zeventig voeren de boventoon in de nostalgische kalender. Platen uit de oude doos zijn op weergaloze wijze kleur gegeven. Uit recentere tijden zijn de mooiste kleurendia’s gebruikt. Op de cover zien we een iconische foto van een achttienjarige Johan Cruijff tijdens het uitduel met DWS in 1965. 

Aanbevolen
Doe mee aan online SV Ajax feestdagenbingo en win toffe prijzen! [VOL]

Wie de nostalgische kalender doorbladert, komt foto’s van landskampioenschappen, het Olympisch Stadion, actiefoto’s en tribuneplaten tegen. Kortom: elke maand een grote afbeelding met pure Ajaxromantiek om bij weg te dromen. Klinkt goed, toch? 

De nostalgische Ajaxkalender is te bestellen via Kick Uitgevers. Een prima cadeautje voor jezelf, maar bijvoorbeeld ook om een mede-Ajacied mee te verrassen. De feestdagen zijn immers op komst en deze kalender lijkt ons prima geschikt voor onder de kerstboom!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >