Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Doe mee aan online SV Ajax feestdagenbingo en win toffe prijzen! [VOL]

December is de maand van de gezelligheid! Pakjesavond is net geweest en Kerst en oud en nieuw komen er alweer aan. SV Ajax maakt de feestdagen nóg leuker, want Lucky organiseert een geweldige online superbingo voor leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. Er liggen prachtige prijzen klaar, dus schrijf je snel in!

06 december 2021 - 11:51
Bingo 1200
Komt Lucky de boel op stelten zetten? Kan zomaar! © SV Ajax

DE SV AJAX FEESTDAGENBINGO ZIT VOL. WE WENSEN ALLE DEELNEMERS VAST VEEL PLEZIER!

BIIIINGGGOOOO! Misschien hoor jij het jezelf wel roepen als jouw bingokaart is gevuld! Je kan dan zomaar een thuisshirtje van Ajax hebben gewonnen. Of één van de andere leuke prijzen die wij samen met Lucky klaarleggen. We geven heel wat weg hoor!

Deelname aan de SV Ajax feestdagenbingo is natuurlijk gratis en exclusief voor leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare en we hebben plek voor maar liefst 750 deelnemers. Doe je mee? De vorige online editie was écht supergezellig! 

Aanbevolen
Doe mee aan Lucky’s geweldige feestdagenbingo voor Ajax Kids! [VOL]

Wie, hoe, wat, wanneer en wat? We organiseren de feestdagenbingo op donderdag 30 december. We beginnen om 16.00 uur en zijn rond 18.00 uur klaar met de balletjes. En met oliebollen eten, dat ook! Mjammie!

Elke deelnemer krijgt uiterlijk 24 december een link per mail naar de speciale live YouTube-uitzending, waar Lucky de bingo in goede banen leidt. Via de chat kun je aangeven of je Bingo hebt gescoord. Alle verdere uitleg over hoe de bingo werkt, volgt per mail.

Schrijf je dus vooral snel in, want het belooft een onwijs gezellige boel te worden! Inschrijven kan tot en met zondag 12 december.

Ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Word lid!

DE SV AJAX FEESTDAGENBINGO ZIT VOL. WE WENSEN ALLE DEELNEMERS VAST VEEL PLEZIER!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >